2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی

61 بازدید | 10 پست

کسایی که تجربش داشتن بگن چطوره از دیروز که روز ۲۷ سیکل لکه بینی دارم فقط وقتی با دستمال پاک میکردم دیده بود دیروز دوبار بود امروز هم الان رفتم دسشویی ته ادرار که رسید یه کوچولو ریخت تو دسشویی اما خون نبود انگار ترشح قهوه ای بود یکم درد خفیف پریود هم دارم 

ماه پیش دقیقا همینطوری شدم اما باردار نبودم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

ماه پیش دقیقا همینطوری شدم اما باردار نبودم

اوووف من تو اقدامم امپول هورمونی زدم قرص خوردم چون فولیکولم کوچیک بود بعد امپول به سایز مورد نظر رسیده بود خداکنه دیگ باشم هیچ وقت لکه بینی نداشتم همیشه یهو خون میومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووف من تو اقدامم امپول هورمونی زدم قرص خوردم چون فولیکولم کوچیک بود بعد امپول به سایز مورد نظر رسی ...

من ماه قبل 17 روز عقب افتاد اما آخرش پری شدم این ماهم باز اقدام کردم کاش بشه دیگ 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

من ماه قبل 17 روز عقب افتاد اما آخرش پری شدم این ماهم باز اقدام کردم کاش بشه دیگ

منم اون ماه ده روز دیر شد میخواستم برم آزمایش بدم که پریود شدم خداکنه عزیزم انتظاررسخته

منم اون ماه ده روز دیر شد میخواستم برم آزمایش بدم که پریود شدم خداکنه عزیزم انتظاررسخته

آخه من علائم بارداری داشتم واقعا 3 بار بیبی زدم 😭🥹

آخه من علائم بارداری داشتم واقعا 3 بار بیبی زدم 😭🥹

من هربار میزدم منفی بود 😔هی میگفتم شاید زوده نشون نمیده الان نمیدونم بی بی چک بخرم یا نه میترسم برم بیرون راه برم بدتر بشه نمیدونم