2777
2789
عنوان

امشب عروسی داریم آرایشگر ترزد

247 بازدید | 21 پست

عروسی پسرعممه

میخواستم فقط شینیون برم آخر کلا فرکردم

دیگ گفتم حالا میکاپم انجام بدم

آرایش بم زیاد نمیاد مخصوصا غلیظ گفتم لایت باشه

لباسمم زرشکی بود

بش گفتم سایه زرشکی بزن

اول واسم سایه مشکی وسرمه ای زد گفتم زرشکی میخواستم باز زرشکی کرد خط چشمم خوب نبود

رژمم بد شد رنگش زرشکی زده بود آبجیم گف مث جوکر شدی بم نمیود اومدم خونه رژو پاک کردم 

الان قرمز روشن زدم دماغمم افسایده قوز داره

صورتمم کوچیک ،خواهرم میگه تو زبون نداری بگی خوب نیس دستشم کند بود گف میگفتی سریع تر

دلم میخواد گریه کنم زشت شدم

عکسمو نمیتونم بذارم آشنا تو نینی سایت هست تاپیکام لومیره

چه کنم؟همیشه لالم خوبه ادم اجتماعی هستم ولی گاهی اوقات لال میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم این اتفاق افتاد ؛ رسیدم خونه پسر و همسرم گفتن اصلا خوب نشده پاک کردم و مجدد خودم ارایش کردم ...😢

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
یه بار این بلا سر منم اومد شب بعد عروسی نشستم دو ساعت زار زدم قشنگ خیلی افتضاح دراورده بود

اینم همینطور

هیچ وقت شانس ندارم مال آبجیم خیلی خوب شد

واسه من زنه فس فس میکرد 

ده باری پاک کرد دوباره زد

حیف پولی که دادم 

حس میکنم کلا بدون آرایش میرفتم قشنگتر بودم

اگر دوست نداری پاکش کن تو اینستا سرچ کن

delaram makeup 

برو ببین ویدئوها شو خودتو آرایش کن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

برای منم این اتفاق افتاد ؛ رسیدم خونه پسر و همسرم گفتن اصلا خوب نشده پاک کردم و مجدد خودم ارایش کردم ...

خیلی حس بدیه

هعی دلم نمیاد دوباره بشورم😕

خودمم میکاپ بلد نیستم یه خط چشم ساده بلدم واسه چشم

مجبورم همینطوری زشت برم مژه هم چسبونده اصلا دید نداره خودم ریمل زدم

برای هممون پیش امده آرایشگرها نود درصد سلیطه ن چیزی بگی شلوارترم درمیارن

قشنگ بشور یه ارایش ملایم خودت کن تمام

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲