2777
2789

یکی از دوستام بهم پی ذم داد که اره بیا پنج شنبه بریم بیرون منم گفتم باشه بریم بعد به یکی از دوستای مشترکمون گفتم تو هم بیا اون‌دوستمم گفت باشه بیاد اونم اوکیه 

بعد الان بهم پیام داده که بچه های دیگه گفتم ما نمیتونیم بیایم منم گفتم باشه اونا نمیان خودت که بیا باهم سه نفری بریم بعد اره این گفت که نه من فردا نمیام خواهر زادم اتلیه داره 

من خیلی بهم. بر خورد هی خواستم ی چیزی بهش بگم خودمو کنترل کردم اخه خودش برنامه رو چیند گفت فردا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برنخوره. ولی دفعه بعد خواست بره بیرون تو هم همینکارو بکن. شایدم شرایطی نداشته. شما هم درک کن شاید واقعا موردی بوده. به جاش بگو دفعه بعدی و هماهنگی‌ش با خودت. اگه برنامه چید ک ینی دوس داره. اگه برنامه نچید ینی دوس نداره شما هم پیگیر نشد تو این قضیه 

🌱

چرا از ما می پرسی عزیزم ؟ از دوستت بپرس ، چیزی شده ؟ آخه دیروز خودت برنامه رو گذاشتی امروز گفتی نمی ...

عزیزم یکم با حواس جمع تاپیک و بخون 

گفتم دیگه بهونه اورد که میخوام برم اتلیه نمیام

ولی خودش گفت امروز بریم 

عزیزم یکم با حواس جمع تاپیک و بخون گفتم دیگه بهونه اورد که میخوام برم اتلیه نمیامولی خودش گفت امروز ...

حواسم جمعه ولی تو دوستی اهل شک و ظن و گمان نیستم ، می پرسم که برام مشخص بشه ، چون به نظر شما دلیل آتلیه رو قبول نداشتین دیگه ، به نظرتون بهانه آورده و بهتره به جای هر فکری از خودش پرسید که بدونه شما هم حواست بهش هست ، جوابش یا اینه که یادم نبود که آتلیه داره ، یه دفعه یادم افتاد و خوبه که برنامه کنسل نمیشه و چند نفرید 

یا اینکه ناراحته و میگه