الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا اول سخت نیست که پسر من امسال میره چهارم میگن چهارم سخته
دختر منم میره چهارم . ولی بزرگه میره هشتم من یه بار این راهو رفتم . چهارم درسا یهو جدی میشن و واقعا خوندن میخواد دیگه نمیشه علوم و مطالعات رو سرسری رو هوا یه چی بگی نمره بگیری باید دقیق بخونی .ریاضی هم جدول ضرب از واجباتشه باید جدول ضربو حرفه ای باشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگه سر کلاس اولش اذیت نشدی انشالله واسه چهارمم نمیشی
ببین درس ها کاملا قابل فهمه واسه بچه ها پسر من که خیلی اذیت کرد کلاس اول اون اضطراب جدایی داشت یعنی ما نصف کلاس دوم هم نشستیم پشت در کلاس😂
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
برای کلاس اولش خیلی استرس داشتم چون به شدت شیطونه و پیش دبستانی خیلی اذیتم کرد . ولی خداروشکر کلاس اول اتفاق خاصی نیفتاد ومعلمشون خوب بلد بود کنترلشون کنه .
اگه معلم و مدرسه خوب انتخاب کردی نگران نباش میتونن کنترل کنن و باهاشون جوری رفتار کنن که تو خونه هم زیاد اذیت نکنن
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
من پسرم پیش دبستانی رفت. چند روز پیش با مامان یکی از همکلاسی های پسرم صحبت میکردم میگفت پسر من تا ۱۰۰ بلده بنویسه... بچه های شما هم بلدن؟ پسر من فقط تا ۹ بلده😭😭😭😭😭