2777
2789
بله سخته ولی خب میگذره دیگه😂گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک خون به جگر شود😂

ای خدا😭😭😭😭

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. خیلی خیلی استرس دارم. پسرم خیلی شیطونه. خیلی نگرانم

پیش رفته چطور بود؟ دختر من خداروشکر خیلی خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا اول سخت نیست که پسر من امسال میره چهارم میگن چهارم سخته

دختر منم میره چهارم ‌. ولی بزرگه میره هشتم من یه بار این راهو رفتم . چهارم درسا یهو جدی میشن و واقعا خوندن میخواد دیگه نمیشه علوم و مطالعات رو سرسری رو هوا یه چی بگی نمره بگیری باید دقیق بخونی .ریاضی هم جدول ضرب از واجباتشه باید جدول ضربو حرفه ای باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگه سر کلاس اولش اذیت نشدی انشالله واسه چهارمم نمیشی

ببین درس ها کاملا قابل فهمه واسه بچه ها پسر من که خیلی اذیت کرد کلاس اول اون اضطراب جدایی داشت یعنی ما نصف کلاس دوم هم نشستیم پشت در کلاس😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچم میره کلاس دوم . 

برای کلاس اولش خیلی استرس داشتم چون به شدت شیطونه و پیش دبستانی خیلی اذیتم کرد . ولی خداروشکر کلاس اول اتفاق خاصی نیفتاد و‌معلمشون خوب بلد بود کنترلشون کنه . 

اگه معلم و مدرسه خوب انتخاب کردی نگران نباش میتونن کنترل کنن و باهاشون جوری رفتار کنن که تو خونه هم زیاد اذیت نکنن  

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بسلامتی عزیزم. پیشاپیش تبریک میگم.

فقط از ته دلم دعا میکنم همه چیز خوب پیش بره بتونم به هردوشون برسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین درس ها کاملا قابل فهمه واسه بچه ها پسر من که خیلی اذیت کرد کلاس اول اون اضطراب جدایی داشت یعنی ...

نه دختر من راحت میمونه 

بیشتر نگران سنگینی درس ها  ساعت های که دور از خودمه هستم یکم خجالتیه میترسم مشکلی براش پیش بیاد البته پیش دبستانی خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارسال حس و حال شما رو داشتم اوایل کلاس اول خیلی مهمه اصلااا سخت نگیرین داد نزنید سر بچه. خودش اروم اروم راه میوفته. البته معلم هم نقش خیلی مهمی داره

https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH                        لینک چنل پوشاکم. حمایتم کنید فداتون❤

من امسال  معلم کلاس اول بودم 

طبق تجربه میگم بچه کلاس اولی از آذر ماه راه میوفته 

پس اگر این سه ماه اذیت میشید کاملا طبیعی

بعدش دیگ خودش نم نم اوکی میشه

البته ۹۰درصد بچها اینجورن