2777
2789
عنوان

شوهرم میاد خونه حسرت زنای لاغرو میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 118 پست

واقعیت اینه که مرد ایرانی با دومن شکم آویزون و اخلاق داغون انتظارش از همسرش اینه که اخلاق پیامبران 

هیکل جنیفر لوپز 

و نجابت مریم مادر عیسی(ع) رو داشته باشه

زیاد به حسرتاش واکنش نشون نده بابا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا کلا به زن خودشون قانع نیستن 

ینی اگه شرایطش جور باشه و بدونن کسی نمیدونه چه غلطی میکنن میرن دنبال همه جور زنی

شوهر من میگه نذاری چاق شی ها همینجوری اوکیی 

اونوقت زنای چاق و چله رو نگا می‌کنه حسرت میخوره 

من تا میام میگم تغییری در خودم ایجاد میکنم میگه نه همینجوری خوبه دست نزنی من همینو قبول دارم 

اون وقت تو این مدت کلی گفته کاش همون‌جوری چاق میموندی لاغر نمی‌کردی خودتو(مامانش موقعی که چاق بودم منو دیده بود پسند کرده بود برای پسرش وقتی اومدن خواستگاریم دقیقاً نصف هیکل اون موقع رو داشتم 😐😂)

مردا کلا به زن خودشون قانع نیستن ینی اگه شرایطش جور باشه و بدونن کسی نمیدونه چه غلطی میکنن میرن دنبا ...

دقیقا همرو میخوان جز زن خودشون فکر میکنن چخبر باشه بقیه دارن اون نداره منم میگم لاغر مردنی میخواسی چرا منو بردی میگه اول تا این حد نبودی🤣

بعد از نظر اخلاقی هم موقعی که چاق بودم 

خوش رو 

مهربون 

همیشه لبخند داشتم رو لبم اصلا مغرور نبودم 

الان 

برج زهرمارم

مغرورم 

از خود راضی ام 

همینی هم که الان هستم رو دوست دارم 

واقعیت اینه که مرد ایرانی با دومن شکم آویزون و اخلاق داغون انتظارش از همسرش اینه که اخلاق پیامبران ه ...

اره ولی خب ن شکمش اویزونه نه اخلاقش خیلی داغون ولی اذیتش میکنم میگم با تپلیم هنوزم ازت قشنگترم🤣🤣