2777
2789

بلاکش کنم؟ 

حس میکنم زشته و ناراحت میشه هر دلیلی میارم اون یه جواب داره براش و دلیل های منو بی ارزش میکنه 

آدم خوبیه خوشگله خوشیتپ اخلاق عالی شخصیت عالی اما نمیتونم باهاش راحت باشم حتی نمیدونم درباره چی باهاش حرف بزنم خیلی سعی کردم چون آدم کاملی هست از دستش ندم اما واقعا دیگه نمیدونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خیلی از من خوشش اومده ظاهرمم دیده و خیلی پسندیده به قول خودش به ازدواجم داره فکر میکنه 

بگید چیکار کنم یعنی کار من اشتباهه 🥺😓😓

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه خوبه همه چیش خوشی زده زیر دلت؟

نمیدونم واقعا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم یعنی آنقدر خوبه باهمم حرف می‌زنیم اما اون اصلا تو دنیای دیگه س انگار انرژی هامون به هم نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همینارو بهش بگوخودش میره اگه عزت نفس داشته باشه

خیلی ناراحت میشه احتمالا چون خیلی احساسیه دوس ندارم ناراحت بشه بعدشم نمیره یعنی حتی بهم بزنیم هم قراره تو واقعیت همش ببینمش😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم واقعا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم یعنی آنقدر خوبه باهمم حرف می‌زنیم اما اون اصلا تو دنیای دیگ ...

چند وقته؟

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕