2777
2789

حالم بده کلی وقته میگذره هنوز یادم نرفته کلی تلاش کردم خیلی زیاد ولی سرجلسه گند زدم😭😭😭

اگه از بعد خودکشی نمیترسیدم انجامش میدادم.

من دیگه نمیتونم کنکور اون چیزی که میخوام رو قبول بشم💔😭

خیلی حقیر شدم حق من این نبود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونی؟به تلاش خودت بستگی داره خیلیا بدون اینکه مدرسه خوبی باشن هم قبول شدن مثلا همین دکتر پارسا فراهانی مدرسه شبانه روزی بوده ولی رتبش شد 200 با یکسال خوندن و 3 4 سال از درس دور بودن. این چه طرز فکریه که داری

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

چه ربطی داره مگه برای قبولی کنکور مدرسه مهمه ؟

نه تلاشه که مهمه
البته از همین الان میتونیین تو کلاس انلاین بهترین اساتید ایران بشینید که خیلی از معلمای مدرستونم بهترن

البته که الانم میتونی خودتو بکشی ولی واقعا راهش اینه؟ نه راهش اینه☝

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

مگه هر کس تیزهوشان قبول نشه دانشگاه قبول نمیشه این همه آدم دولتی میخونن حالا یک درصد هم تیزهوشان هستن 

ولی بیشتر رو خودت کار کن این استرس و از بین ببر استرس همه چیز و خراب می‌کنه 

من خودم امسال تیزهوشان قبول شدم اما الان که فکر میکنم خیلی خانی هم نیست 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

چرا نمیتونی؟به تلاش خودت بستگی داره خیلیا بدون اینکه مدرسه خوبی باشن هم قبول شدن مثلا همین دکتر پارس ...

اره
مدرسه ما 8 شب به بعد نمیشه از جلوش رد شد
ولی خب چاره چیه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

مدرسه ی تیزهوشان اگه تهران باشی شاید خوب باشه

من تیزهوشان هستم، معلمای مدرسمون تعریف انچنانی ندارن فقط وقت تلف کردن تا ساعت ۲ هستیم هر روز

جاش من معلمای خوب گرفتم مثل حنیف عظیمی و اینا

از وقتی کلاسای انلاین اومده واقعا  زیاد موفقیت سخت نیست

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی
من دیگه هیچ موفقیتی اجازه ندارم داشته باشم فقط اجازه درس خوندن دارم که همونم گند زدم

فکر میکنی زمان بگذره متوجه میشی 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

پس اینهمه بچه که از دورترین نقاط کشور توی بی امکانات ترین مدارس رتبه های بالای کنکور شدن حتما فضایی هستن بعد خیلی از رتبه های برتر کنکور حتی معدل خوبی نداشتن

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم