2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این آقاپسر❓️

105 بازدید | 18 پست

ما سه ماه پیش تو پارک همو دیدیم هردوتامون‌ با دوستامون‌ بودیم،بعد ایشون شماره‌ی من و گرفت 

اون روز به من پیام داد من حوصلشو‌ نداشتم ردش کردم 

ولی تو اینستا همو داشتیم تا هفته پیش که پیام داد ت استارت زد حرف زدن و 

پسر خوبی بود چند روز حرف زدیم بعد سه روز پیش شب گفت یه تایمی مشخص کنم فردا زنگ بزنه حرف بزنیم منم گفتم فردا عصر خوبه‌

و از همون شب تا دیشب نه پیام داد نه زنگ زد( برای سفر رفته بود یه شهر دیگه) تا اینکه دیشب پیام داد نوشت سلام 

من احساس کردم کارش اصلا خوب نبود دو روز نه زنگ نه پیام 

اشتباه میکنم؟

چیکار باید بکنم؟

من ۱۹ سالمه ایشون ۲۷

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتو متوجهه نشدم ینی نمیدنی میخوادت یا نه ؟ تورابطه برات مهمه؟

آره خب فک کن وقتی تو رابطه ایم هم بره دو سه روز ازش خبر نداشته باشه‌

من میگم درسته داریم تازه آشنا میشیم ولی درسته دو سه روز خبری ازت نگیره یا حتی نگه که دستش بند بود یا سرش شلوغ بود؟در صورتی که استوریم‌ و سین میکرد

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
بنظر میاد زیاد واسش مهم نیستوگرنه حداقل تو پیام بهت میگفت نمیتونه تماس بگیره

آره منم همینو میگم 

ادامه نده تمام

چجوری بهش بگم ادامه ندیم؟

خب بهش بگو چه خبر خبری ازت نبود

نمیخام فک کن دم دستیشم‌ دیگه 

میخوام بهش بفهمونم‌ کارش زشت بوده و اینا 

چجوری بهش بگم ادامه ندیم؟

ببین اخر این جور رابطه  تهش معلومه از الان تموم شه باور کن خیلی به نفعته 

حالا دلیلهای زیادی هست بگو خانوادم فهمیدن تهدیدم کردن بعدش  تونستی خطط عوض کن 

گمشده در جنگل متروکه افکار..!

آره خب فک کن وقتی تو رابطه ایم هم بره دو سه روز ازش خبر نداشته باشه‌من میگم درسته داریم تازه آشنا می ...

موقعی که استوری چک میکنه و چیزی نمیگه باهاش ادامه بده اصلا باهات گرم نیست ‌عزیزم ولش کن تکیه گاه مناسبی نیست 

یعنی تو پارک شماره خواست و تو هم دادی؟؟

بله 

البته من ندادم من آیدی اینستام و دادم دوستم شمارمو‌ داد 

موقعی که استوری چک میکنه و چیزی نمیگه باهاش ادامه بده اصلا باهات گرم نیست ‌عزیزم ولش کن تکیه گاه منا ...

چجوری تمومش کنم؟