2777
2789
عنوان

کار پاره وقت یا تمام وقت

120 بازدید | 6 پست

برای رضای خدا راهنمایی کنید🙏 

یه نفر هست که ۳۰ و خرده ای سالشه.

مدرک کارشناسی. رشته فنی.

بیش از ۱۰ ساله داره از والدینش مراقبت می‌کنه.

(والدین پیری که با واکر راه میرن و...)

رشته اش فنی بوده اما مراقبت از والدین یه خرده باعث استرس و عدم تمرکر براش شده و الان پیش روانپزشک میره.

الحمدلله الان با ورزش و دارو بهتر شده.

قبلا یه شغلی داشت ولی یه کسالتی براش پیش اومده مجبور شد انصراف بده. برا اونم تحت درمانه و الحمدلله بهتر شده. 

این موضوع رو نمیتونه به کسی بگه به هر حال این آقا اگه بخواد ازدواج کنه یا سر کار دیگه ای بره ممکنه مردم بدونن و از کاه کوه بسازن یا از حسادت اذیتش کنن.

الان هم پاره وقت تو یه کار فنی شاگردی میره و هم درس میخونه برای آزمون های استخدامی... 

ولی هر دو شون زمان بر هستن و ممکنه زود نتیجه ندن.

👈با توجه به مشکلاتی که تو آزمون های استخدامی وجود داره 

و ممکنه آدم راحت قبول نشه 

و این که کار فنی هم زودبازده نیست و صبوری میخواد،

میشه لطفا یه پیشنهاد برای افزایش درآمد به این آقا داشته باشین؟

اعم از کارهای دورکاری و.....

(این آقا پاره وقت میره بیرون برای کار فنی و تو خونه میتونه کنار مراقبت از والدین یه خرده کار کنه)

👈خواهشا تا جای کسی نبودین قضاوت نکنین. خودتون هم تو زندگی سختی هایی داشتین که نمی‌تونستین به کسی بگین.

تشکر 🙏

الان اکثرا پاره وقت اسنپ میرن تایمش هم دست خودش هست

بله داداش. ماشین هم داره. همه پیشنهادها رو بررسی می‌کنیم ببینیم چی براش بهتره. ممنون که نظر گذاشتین.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اینجا واقعا تحسینش میکنم . اینکه همزمان ب فکر والدین باشی ب فکر آینده باشی ب فکر روح وروان باشی  و و و واقعا قدرت آهنین میخواد .من ک تجربه ای ندارم ولی دعا میکنم انشالله بهترین ها براش اتفاق بیفته 🤲

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

برادران و خواهران اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

من الان تو ددی سایت حساب ایجاد کردم

اونجا هم ان شاءالله تاپیکو میذارم

فقط یه کم درهمه، سرگیجه گرفتم.... بعد نوشته باید ۱۰ تا پست بذاری تا تاپیک بزنی  ... !