2777
2789
عنوان

تو رابطم اما میترسم

89 بازدید | 12 پست

نکنه بجز من با یکی دیگه هم تو رابطست

نکنه تموم حرفاش دروغه 

نکنه دوسم نداره

نکنه بخاطر فراموش کردن یکی دیگه با من وارد رابطه شده

نکنه فقط سرگرمی ام

خییییییییییییییلی اینا تو ذهنمن

چیکار کنم ترسم بپره

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
چند وقته با همین؟

چند ساعت

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣

رابطه های شما از یک سال شروع میشه؟! 

نه فدات بشم ولی دیت اول فقط اینطوریه که سلام

ما هر روز تو جمع رفیقا همدیگه رو میدیدیم

دوماهه هر روز میبینیم همو

اما چندساعته وارد رابطه شدیم

ما هر روز تو جمع رفیقا همدیگه رو میدیدیمدوماهه هر روز میبینیم همواما چندساعته وارد رابطه شدیم

درک میکنم تقریبا منم شرایطم مثل تو بوده تقریبا

ببین اتفاقا اینکه دوستای مشترک دارین خیلی خوبه چون اصولا آدما بین رفیقاشون دنبال رابطه ی یه روزه نیستن

درک میکنم تقریبا منم شرایطم مثل تو بوده تقریباببین اتفاقا اینکه دوستای مشترک دارین خیلی خوبه چون اصو ...

اخه این جوری ام بود که اصلا نگاه نمیکرد و جلو نمیومد برای اشنایی فقط ب صمیمی ترین رفیقش گفته بود که خاک تو سرم من بی ناموسی کردم تو جمع رفیق از فلانی خوشم اومده

دیگه بعدش ب گوش من رسید

فکر میکرد که خیلی کار بدی کرده نگاهش بهم افتاده

سر همین یخورده اعتماد کردم باهاش رفتم تو رابطه

ولی بازم ترس دارم

اخه این جوری ام بود که اصلا نگاه نمیکرد و جلو نمیومد برای اشنایی فقط ب صمیمی ترین رفیقش گفته بود که ...

خب دیگه نگران چی ای

اگه چیزی باشه تا یکی دو ماه دیگه مشخص میشه 

خب دیگه نگران چی ایاگه چیزی باشه تا یکی دو ماه دیگه مشخص میشه

امیدوارم ک چیزی نباشه