2777
2789

من مسئول امور مالی اداره ام . اگه بگم منو بزارن دبیرخونه . بقیه میخندن ؟ یه جورایی انگار طرف تو کارش سقوط کرده ب جای پیشرفت ؟ دبیرخونه هم تو سالن ورودی اداره ست همراه نگهبان ها میشینن پشت میز.  خیلی شلوغه . من الان یه اتاق بزرگ واسه خودم تنها دارم  ‌ . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بم مرخصی نمیدن چون همکار ندارم . میخوام بگم بزارنم دبیرخونه

هر جا خودت راحتی برو 

آموزش و پرورشی؟ 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ن . دادگستری کل

هر جا میدونی راحت تری برو 

آخه حقوقا اونقدر که تفاوتی نداره 

فکر خودت و سلامتی و اعصابت باش 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

حالا مرخصی نگیر

والا انقدر تعطیل رسمی داریم 

پنجشنبه ها تعطیل نیستید؟

الانم که به خاطر قطعی برق یا اداره هارو تعطیل میکنن یا ساعت کاریو کم میکنن

من عاااشق زمستونم❤️

بعدم دبیرخونه سخت تره به نظرم

فرض کنی پریودی دلدردی حالت بدی حالا باید در روز با ۲۰۰ تا ارباب رجوع سروکله بزنی،اعصاب میخواد

بعدم باید سرپا وایسی هی بری دنبال پرونده و امضا بگیری و …

من عاااشق زمستونم❤️