2777
2789
عنوان

کی تخمک گذاری دردناک داره

124 بازدید | 7 پست

سلام خانما.

روز ۱۷ تا ۱۳ تخمک گذاری زیر دلم درد انقباضی داره میره و میاد با راه رفتن خوب میشه بادراز کشیدن بیشترحس میشه. 

دردش جابه جا میشه ، از پایین سمت رحم هست و بعد میاد بالا زیر ناف. یبوست و نفخ خفیفم میگیرم .در کل زیر شکمه از ناف به پایین. حدودا ۷ ماهه اینطوریم دوبار سونو دادم و نرمال بوده همه چی.

همزمان پریودیم هم نامنظم شده کمی. دکتر میگه فقططططط درد تخمک گذاری یک روزه نه بیشتر ولی من تو اینترنت خوندم کسایی بودن که مثل من ۴/۵ روزه باشن.

و دکتر امروز گفت ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی ولی دردت برای تخمک گذاری نیست چون سونوت نرماله.

توسط دکتر داخلی هم چکاپ شدم و گوارشم مشکلی نداره.

کسی این نوع درد رو داشته؟

ممکنه اندومتریوز باشه حتما پیگیری کن

دقیقا خودمم شک کردم ولی نمیدونم چرا هر دکتری که میرم اصلا اشاره ای بهش نمیکنه:( 

توی سونوم ضخامتش نرماله ولی همه هی میگن نه چون نرماله چیزیت نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص هم رفتی ؟ این سری خودت به دکترت بگو بپرس بگو من مشکوک به اندومتریوز نیستم ؟؟

چون تایم حضوری رفتن رو نداشتم ، انلاین ویزیت شدم توسط چندتا متخصص ولی همه میگفتن که نه مشکلی نداری و ممکنه داخلی باشع در صورتی که من داخلی پارسال چندین بار چکاپ شدم و مشکلی نداشتم، و اصلا فکر نمیکنم مشکلم داخلی باشه چون دقیقا با الگوی پریودی و تخمک گذاریم هماهنگه.

هفته ی دیگه نوبت حضوری دارم پیش یه متخصص دیگه:(