2777
2789

میشه؟بارهنگ هرچی میخرم پر سنگه😭میترسم سنگ کلیه هم بگیرم دیگه هیچی....

تورو خدا بگید میشه جایگزین کرد یا ن

جک سال تو گفتی🤣🤣🤣

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میگیری

من از عطاری گرفتم اصلن سنگ نداره

تخم بارهنگ برای معده  خیلی خوبه با نعنا یکم قاطی کن

خاستی ی کوچولو عسل هم بنداز شبیه شربت شه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اون سنگا میره تو معده بعدم روده و بعد از طریق مقعد دفع میشه..اصلا از مری راه ب کلیه ها نیس ک بره سنگ بشه ب کلیه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

چه ربطی داره ؟ اصلا خواص درمانی شون فرق داره . بارهنگ های ما اصلا سنگ و شن ندارن . مثل خاکشیر می مونه که تمیز و شن دارد داره . پیدا کن تمیزشو . هر شب یه قاشقی چای خوری پر بریز داخل نیم لیوان عرق نعناع بذار روی حرارت ملایم پنج دقیقه ریز ریز قل بخوره بعد با یک قاشق عسل ترجیحا عسل گون مخلوط کن و بخور . بعد از یک هفته چشمگیر متوجه بهبودی میشه . حادترین زخم های معده را درمان می‌کنه به مرور 

از کجا میگیریمن از عطاری گرفتم اصلن سنگ ندارهتخم بارهنگ برای معده خیلی خوبه با نعنا یکم قاطی کنخاست ...

از عطاری عریزم چند سری خریدم خیلی سنگ داخلشه 

همینجوری معلوم نمیشه یکم با دندون فشار میدم خرپ خرپ صدا میده خیلی ریزن

چه ربطی داره ؟ اصلا خواص درمانی شون فرق داره . بارهنگ های ما اصلا سنگ و شن ندارن . مثل خاکشیر می مون ...

با شیزین بیان میخورم عزیزم خیلی بهتر شدم 

ن اینام ندارنا خیلی ریزن خیلی هیچکس توجه نکرد من فهمیدم

با دندون ک فشار میدم شن ریزه که با چشم قابل دید نیست هی خورد میشه زیر دندونام

با شیزین بیان میخورم عزیزم خیلی بهتر شدم ن اینام ندارنا خیلی ریزن خیلی هیچکس توجه نکرد من فهمیدمبا د ...

بشورش. بزن گوگل روش تمیز کردن خاکشیر را روی همین پیاده کن شاید جواب داد .