2777
2789

من به صورت پارت تایم زبان تدریس میکنم و این چند وقته هر

ماه ریزش زبان آموز داشتم و این ماه دیگه پیک ریزش بود طوری که دیگه دارم میترسم 

هر ماه چند نفر تصمیم میگیرن نیان نه که جای دیگه برن نه نمیان رها میکنن و خوب میدونم به خاطر مسائل مالیه که نمیان همه از دم نا امیدن میگن بیاییم یاد بگیریم خب تهش چی؟ 

داریم به قهقرا میریم با این سطح امیدواری 

فعک نکنم 

احتمالا دیگ پیش تو نمیان یه سر به بازارا بزنی متوجه میشی مردم چقدر امید دارن چقد خرید میکنن و....

از قدیم ادم بی پول و پولدار بوده اما الان فقط شکاف طبقاتی خیلی زیاد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی واسه مهاجرت زبان میخوندن الان که افتادیم تو قفس راه فرار نیست برای چی زبان بخونه، وقتی تک تک سفارت ها درشون داره یکی یکی تخته میشه؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

فعک نکنم احتمالا دیگ پیش تو نمیان یه سر به بازارا بزنی متوجه میشی مردم چقدر امید دارن چقد خرید میکنن ...

گلم هیچ جا نمیرن حتی درسشونم ادامه نمیدن میرن کار کاذب میکنن در جریان احوال همه هستم 

و خب جو حاکم بر جامعه نا امیدیه 

عجیبه که شما میگی همه خیلیییی امیدوارن

فعک نکنم احتمالا دیگ پیش تو نمیان یه سر به بازارا بزنی متوجه میشی مردم چقدر امید دارن چقد خرید میکنن ...

خرید کردن حق طبیعی هر آدمی مردم از رو نیاز خرید میکنن 

والا یجور میگید نه بخورن نه بپوشن نه لذت ببرن  پس چی شد واسه چی زندگی کنن مثل اینکه عادت دارین به بدبخت بودن مردم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بابا اون زمان برای ما رفتن به کلاس زبان مثل رفتن به مدرسه بود، انتخابی نبود اصلا، fail هم میشدیم دوباره میرفتیم، الان نوجوون سریع میگه علاقه ندارم، نمیفهمه این سواااد هست علاقه نیس

خرید کردن حق طبیعی هر آدمی مردم از رو نیاز خرید میکنن والا یجور میگید نه بخورن نه بپوشن نه لذت ببرن ...

امید نباشه نمیخرن 

پول نباشه مث من بدبخت باشن نیاز های اولشونم نمیخرن اتفاقا همه مردم دارن خیلی ام دارن طلا فروشی ها رو ندیدی ؟؟؟گرمی ۸ تومنه کیلو کیلو میخرن(خدا بیشتر بکنه براشون)

اکه امید نباشه پول نباشه مردم تحمل نمیکنن سکوت نمیکنن حتما جاشون راحته

منم دارم کلاس زبان میرم ماهی ۳۲۰۰ میدم ولی خب به نظرم زیاد هرماه داره هزینه هام زیاد میشه با اینکه کلا هیچ خرج اضافه اینمی کنم و تنها امیدم واسه زبان خوندن مهاجرته 🫤