2777
2789

رفته بود ب خانوادش مشهد سر بزنه ولی اونا گفتن اینجا نیومده و غیب شده بود...چیشد بالاخره خیلی تو فکرشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت بشین منطقی فکر کن توی دوران جنگ زیر موشک و بمباران دشمن اونم شهری مثل کرج که نزدیک تهران زن و بچه کوچیک و خونه رو ول کنی بگی میرم مشهد به مادرم سر بزنم !!!!!!!!!!!!!!

بعد یکی از کار برا که کاربری دوم خودش بود گفت من الان بهش زنگ زدم توی راه دادگاه بود داره راست میگه 😐

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خواهرهای عزیرم چه داروی برا شپش سر خوبه خدا خیرتون بده جواب بدید

عزیزم شپش یکی از سرسخت ترین حشراته 

برای نابودی کاملش باید همزمان کلی کار انجام بدی.

اول از همه اینکه راه کار طبیعیش اگه خود حشره شپش تو سره خفه کردن حشرات هست.

قاتل شپش چیزای چربه!

بهترین چربی در دسترس برای شپش سس مایونز و روغن زیتون و تخم مرغ محلیه برای جلوگیری از آسیب مو این مخلوط هشت ساعت بایدروی مو باشه با موی سلفون پیچیده 

بعد تو حموم موها باید کوتاه بشه 

بعد با شونه دندونه ریز فلزی یک به یک موها شونه بشن و شپش های مرده رو جدا کرد 

بعد از محصولات لابراتور نلا روغن و شامپو ضد شپش رو میخرید و طبق دستور مصرف می‌کنید. 

اما 

اصل ماجرا اینجاست 

شامپویی که بتونه تخم شپش رو بکشه و پوک کنه 

چون اونا عین چسب میچسبن به موها و معمولا نمی‌میرند و شما هرچقدر شپش پاک کنی باز تخما تبدیل به شپش میشن 

اینجا میتونید از محصولاتی که تخم رو هم نابود میکنن مثل شامپو ال اس پریم استفاده کنید 

ولی مرحله مهم اینه که هر روز تا ده روز تار به تار موها رو بگردید و با دست تخمای شپش رو جدا کنید و بین دوتا ناخن فشار بدید که صدایی مثل ترکیدن حباب بده و پوک بشه 

بعد باید ملحفه ها با آب داغ در حد جوش شسته بشن و فرش ها هر روز سنگین جارو بشن اسپری شپش پارچه و فرش هم هست که باید مدام اسپری بشه 

حوله ها باید مدام چک بشن چون معمولا توش شپش و تخم هست و این کارا حداقل دو ماه انجام بشه.

اینجوری میتونم بگم تضمینی برگشت نداره.

وگرنه چندین سال درگیر میشی

به دنبال وارستگی