2777
2789

جامعه شده افراط و تفریط یا آقایون مذهبی اند و میگن نباید همکار مرد داشته باشی نباید آرایش کنی باید مانتو بلند و چادر داشته باشی به ۱۴ معصوم ارادت و اعتقاد داشته باشی 

یا میگن باید خیلی به خودت برسی اهل عمل و ارایش و پایه باشی با هم قلیون بکشیم یا حداقل خودش اهل سیگار و مشروبه و روابط خیلی باز 

من با هر دو گروه به یک اندازه مشکل دارم نه شبیه اینام نه شبیه اونام 

به اسلام اعتقاد ندارم اصلا اهل پلنگ بودن هم نیستم با مشروب و سیگار و قلیون مخالفم برون‌گرا نیستم از طرفی خودم همکار مرد زیاد دارم اما نمیخوام همسر آیندم با همکارای خانم خیلی راحت باشه یا ترجیحا اصلا همکار زن نداشته باشه دوست دارم ادم منطقی و علم گرا باشه اهل مذهب و خرافاتی نباشه یعنی هیچکس مثل من نیست دیگه تو این کره خاکی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معتدل ام هست

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خب شما تکلیفت نامشخصه 

اینطور آدم بلاتکلیف کم پیدا میشه

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

خب شما تکلیفت نامشخصه اینطور آدم بلاتکلیف کم پیدا میشه

آدم می تونه غیر مذهبی باشه، ولی  برای خودش قوانین و چهارچوب‌های اخلاقی داشته باشه. این بلاتکلیفی نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب شما تکلیفت نامشخصه اینطور آدم بلاتکلیف کم پیدا میشه

چرا بلاتکلیفم؟ مگه هر کی دین رو قبول نداره حتما باید اهل مشروب باشه؟؟؟ یا هر کی مشروب نمیخوره باید خداباور باشه؟ چه ربطی داره

حتما مهریه رو هم قبول نداری

تا وقتی قانون مملکت اسلامیه و تبعیض هست مهریه رو هم قبول دارم در حد خوبش

اما اگه قانون مدافع برابری بود هم به هر حال اساس طبیعت این هست که مرد هدیه بده و تامین کنه شاید مهریه از بین بره ولی در هر صورت باید دست تو جیبش کنه اون رویای جیب خالی و زن گرفتن رو فراموش کنید

چرا بلاتکلیفم؟ مگه هر کی دین رو قبول نداره حتما باید اهل مشروب باشه؟؟؟ یا هر کی مشروب نمیخوره باید خ ...

چرا ربطی نداره؟

اینکه کسی دین و قبول نداره نباید با مشروب خوردن هم مشکل داشته باشه

چون فقط تو دین اسلام که مشروب حرام هستش

مثلا من خودم نمیخورم چون ورزش میکنم و هم اینکه اون حالت مستی و دوست ندارم ولی مشکلی هم ندارم پارتنرم تو مهمونی ها و جشنا بخوره 

اینکه شما همکار مرد و برای خودت میپسندی ولی برای همسرت نه یعنی تناقض!

من نمیگم شما بدی خوبی اشتباهی میگم بلاتکلیفی یعنی بااینکه به زبون میاری اسلام وقبول نداری ولی هنوزم ته ذهنت هست 

به قول معروف با اسلام کات کردی ولی هنوز موآن نکردی

اینطور آدمی خیلی کم پیدا میشه 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

آدم می تونه غیر مذهبی باشه، ولی برای خودش قوانین و چهارچوب‌های اخلاقی داشته باشه. این بلاتکلیفی نیس ...

چهارچوب داشتن با بلاتکلیف بودن فرق داره!