2777
2789
عنوان

به مامان بابام بگم یا نگم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 39 پست
روی ارتودنسی نخ دندون نمیزنن که

ایشون ارتودنسی نکردن کامپوزیت کردن

بعدم برای ارتودنسی هم نیاز به نخ دندان و خلال دندان و مسواک های مخصوص هست.

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ایشون ارتودنسی نکردن کامپوزیت کردنبعدم برای ارتودنسی هم نیاز به نخ دندان و خلال دندان و مسواک های مخ ...

عزیز تبلیغ ارتو دنسی بالای کیبورد بود اشتباه نوشتم

آقایون در خواست ندین!از سال ۹۷ تو سایتم حساب قبلیم ترکید☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تبلیغ ارتو دنسی بالای کیبورد بود اشتباه نوشتم

آره منم دیدم شما گفتید اشتباه شده من دیر دیدم ببخشید😁🤍

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

@آرزو1388‍ @قورباقه_خوشگل‍ @librarian_maneli‍ @dokhibanafsh24‍ @دخترکfدرمانده‍ 🤡🤡🤡🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️� ...

فدا سرت بابا 😂🤧

سیب جلوشون گازبزن

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝