خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که مجردم ولی دوستم میگفت خودش ماهی ۱۵ به بالا میده بهم
آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
بزارید براتون تعریف کنم حاجی من دلم ی لباسی میخواست ولی قیمتش میلیون دلاری بود یعنی گرونننن دلم نیمد بخرم فردا صبح دیدم جلو چشمامه اصن پشمام ریخت بود فهمیدم شوهرم خریده بود برام که ی دفعه با عروسک تو بغلم از خواب پریدم
ماه به ماه ازاول عروسی گفتم پول ماهیانه بده غیراونم پول بخوام میگم فلانیی پول بده یا مثلا نت بزن رک میگم
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
واقعا نمیدونم قدیما نمیداد هرچی میخواستم میخرید بعد من خودم کار پیدا کردم همزمان اونم پول میداد که بگه من بیشتر از حقوقت میدم الآنم که مدتیه کار نمیکنم میده بهم هم خودش هم بابام هم اینکه کارتشو میگیرم بخوام میگم فلان چیز رو لازم دارم اینقدر بزن اونم معمولا یکم بیشتر میزنه مثلا این ماه پنج تومن گرفتم