2777
2789
عنوان

شعرم چجوره نظر بدین

76 بازدید | 12 پست

نشو غمگین از روزگار، که این بازی دنیاست

من در این دیوانه حالی ، ارزویم فرداست

زندگیِ امروز،گرچه سخت است گر دیوانه کننده

ولی امیدت باشد ای دوست من، به آینده

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🗿

متوجه نشدم؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

قشنگه

ممنونم

خوبه ولی همچین نیست دوبار تعریف کنی

میخواستم نظرات رو بدونم

مضامین شعرت خوبه اما خوانشش سخته و زنش درست نیست احساس هم خیلی درش نیست بیشتر وایب یه استاد نصیحتگر ...

ممنونم

میخواستم نظرات رو بدونم

در یکی از روزهای سرد پاییزی این چنین

برگ زردی از درخت رقصان افتاد بر زمین

من بدو گفتم رقصت از چه باشد نابکار 

گفت پندیست از برای ابلهان اید بکار 

با خودم گفتم توهم داری پاییزی چنین 

کمتر از برگی نباشی تا ک افتد بر زمین

او به عمر کوته اش کرده تنش را سایبان

تا نشینند زیر سایش کاروان و ساربان

من به سی سال عمرم ندادم سایه بر موری چنین

تا ک افتم بر زمین نَبود مرا رقصی چنین 

ای خدا بنگر مرا برگی ز اصحاب یمین 

غرق در جهلم تو دانی فعل من باشد چنین...

این چطوره...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

در یکی از روزهای سرد پاییزی این چنینبرگ زردی از درخت رقصان افتاد بر زمینمن بدو گفتم رقصت از چه باشد ...

عالیه

خودتون نوشتین؟