2777
2789
عنوان

دوستان بیاین اورژانسی

169 بازدید | 25 پست

دوستان بیاین.

احتمال میدم باردار باشم.

بخوام قرص بخورم باید از کجا تهیه کنم؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ممنوعه تو هیچ داروخانه‌ای نمی‌فروشن بعدشم احتمال میدم باردار باشم چیه برو اول تست بده مطمئن شو بعد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوعه تو هیچ داروخانه‌ای نمی‌فروشن بعدشم احتمال میدم باردار باشم چیه برو اول تست بده مطمئن شو بعد

پس از کجا بخرم ؟

صبح بی بی مثبت شد.

آزمایش دادم مثبت شد.

سونو رفتم گفت فقط ان اکوی ۷ میلی متری دیده میشه. نگفت ساک بارداری و جنین.

گفت دو بار آزمایش تیتر بتا بده طی ۴۸ ساعت و دو هفته دیگه تکرار کن سونو

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
اولا مطمئن شو

میترسم دیر بشه. توضیحات رو بخون

پس از کجا بخرم ؟صبح بی بی مثبت شد.آزمایش دادم مثبت شد.سونو رفتم گفت فقط ان اکوی ۷ میلی متری دیده میش ...

ببین سقط تو ایران غیرقانونی هستش و هیچ ماما و پزشکی هم انجام نمیدن دوش داروخانه‌ای هم پیدا نمی‌کنی داروشون مگر یه سری از پزشکا و ماماها اونم به قیمت جونشون پول می‌گیرن ازت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین سقط تو ایران غیرقانونی هستش و هیچ ماما و پزشکی هم انجام نمیدن دوش داروخانه‌ای هم پیدا نمی‌کنی د ...

پس چکار کنم؟

باید سقط کنم 

با اورژانسی مشکل حل میشه؟

آره

جسارتا چرا؟

قرص مرص ک نمیفروشن باید به دکتر که ازاین کارا می‌کنه پیدا کنی البته اونم سخته ولی به خاطرش می‌ارزه؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

جسارتا چرا؟قرص مرص ک نمیفروشن باید به دکتر که ازاین کارا می‌کنه پیدا کنی البته اونم سخته ولی به خاطر ...

بچه سومه دندونام خراب. شاغلم هستم. شرایط نگهداریشو ندارم. دو تا پسر دارم و واقعاً اذیت میکنن. تو خونه ۵۰ متری.

اگه این سومی هم پسر بشه قطعاً سکته میکنم.

بچه سومه دندونام خراب. شاغلم هستم. شرایط نگهداریشو ندارم. دو تا پسر دارم و واقعاً اذیت میکنن. تو خون ...

شاید دختر بود الان که سقط کنی نمیدونی که دختره یا پسر 

نمیدونم چی بگم اگه شرایطت سخته واقعا حرفی ندارم ولی خب گناه و خاطرش زیادع انشالله که تصمیم درستی بگیری

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بچه سومه دندونام خراب. شاغلم هستم. شرایط نگهداریشو ندارم. دو تا پسر دارم و واقعاً اذیت میکنن. تو خون ...

از کجا میدونی عزیزم شاید دختر شد عجله نکن نعمت خداست خیلیا آرزوی فقط یه بیبی چک مثبت دارن

منم شرایطم مثل خودته دوتا پسر بچه کوچیک دارم و یه خونه خیلی کوچیک ولی اگه الآنم حامله بشم خدا رو شکر میکنم بخاطر نعمتش قطعا خدا توان نگه داشتنشو توت دیده که بهت داده کفران نعمت نکن عزیزم