2777
2789
عنوان

تغییر رشته به تجربی

89 بازدید | 16 پست

سلام من پایه دهمم 

و میخوام تغییر رشته بدم تجربی برای درامد های بالا 

ادم درسخونی هستم ولی خیلیا بهم میگن تا ۱۰ سال اینده کارش کم میشه و همه میان سمت مهندسی درسته این ؟ اصن به نظرتون تغییر بدم 

لطفا نگین علاقه مهمه اوکی علاقه مهمه ولی برا من مهم نیست

چه رشته ای هستی؟ریاضی؟

تغییر نده 

ریاضی دانشگاه خفن برو با رشته خوب 

مطمعن باش خیلی موفق تر میشی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بستگی داره چقدر درسخونی آخه

خودتو در حد پزشکی قبول شدن میبینی

دور و ور ما پر بود از آدمای درسخون که چیزی قبول نشدن

پول کلاس کنکور رو اکی هستی

پزشک شدی میتونی مطب بزنی

تحمل داری ۱۰ سال بعد درست همچنان بدویی تا دکتر معروفی بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر نده‌

تلاش کن مهندسی دانشگاه تاپ قبول شی خیلیم موفق می شی

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بله ریاضی

تغییر نده 

فقط برو دانشگاه خیلی خیلی خیلی عالی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واقعا؟

آره این اشتباه و نکن

تجربی خیلی بیشترم باید بخونی آخرشم معلوم نیست قبول شی

ریاضی هم راحت تر قبول می شی هم آینده بهتری داره 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

واقعا؟

فقط تلاش کن حتمااااااا بین اینا قبول شی‌:

شریف 

امیر کبیر

تهران

علم و صنعت‌

شمار رشتتون چیه؟

تجربی