2777
2789
عنوان

پیسی خدایا بمیرم راحت بشم

111 بازدید | 16 پست

پاهام دستام انگشتای دستم صورتم لک های سفید افتاده 

دارم میمیرم دیگه بعضی وقتام یکم خارش داره رفتم متخصص پوست دید اصلا به حرفام گوش نکرد یدونه ریزشو دید اصلا بدنمو نگاه نکرد بزرگاشو سفیدتراشو گفت حساسیت دو بار آمپول زدم خوب نشده بدتر شده روز به روز داره بیشتر میشه پر رنگ تر میشه چ خاکی بریزم سرم موندم پیسی باشه میمیرم همونه فک کنم 

آزمایشی نداره برم بدم معلوم کنه اونه یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفیده من دورشو خاروندم ببینم کمرنگ میشه مونده جاش

تاپیکای قبلتو دیدم 

این پیسی نیست

پیسی مثلا از یه نقطه شروع میشه 

و لکه های بهم پیوسته تشکیل میده نه دونه دونه

و خیلی سفید تره و پوستت انگاری دورنگ مختلف میشه

این یچیز دیگس شبیه قارچو ایناس

ولی دکتر بری فک کنم نور بنفش میگیرن از اون تشخیص میدن

تاپیکای قبلتو دیدم این پیسی نیستپیسی مثلا از یه نقطه شروع میشه و لکه های بهم پیوسته تشکیل میده نه دو ...

آخه خیلی سفیده بعضیاش زیاد بزرگه بعضیاش دونه دونه 

پیسی تو دو هفته سه هفته زیاد میشه واسه من پاهام دستام صورتم انگشتای دستم افتاده اولش خارش داشت الان نداره دیگه 

آخه خیلی سفیده بعضیاش زیاد بزرگه بعضیاش دونه دونه پیسی تو دو هفته سه هفته زیاد میشه واسه من پاهام دس ...

خب کم کم بزرگ شد یا همون اول بزرگ بود؟

منظورم اینه پیسی اول لکی ک میندازه کوچیکه بعد لکه های بعدی بهش میچسبنو هی بزرگتر میشه

بهم پیوسته میشن

ولی واسه شما تک تکه و جدا و دور از هم

یکی از اعضای خانوادمون پیسی داره میدونم چه شکلیهحتی تو نت هم بزنی میفهمی خیلی فرق داره با اینی که شم ...

آیدی روبیکاتو میدی عکس بفرستم چند تا ببینی اونه یا نه خیلی میترسم