2777
2789

21 سالشه روی پای خودشه جواز طراحی طلا و جواهر دائمی داره ( میتونه هروقت پول دستش بیاد میتونه طلافروشی هم بزنه) و احتمالا شغلش نظامی بشه یه سری کاراشو کرده خیلی عاشق نظامه ( 7 یا 8 ساله که داره کار میکنه رو پای خودشه میدونه پول دراوردن زحمت داره الکی خرج نمیکنه ولی اصلا خسیس هم نیست) 

شغل نظامیا چقده مگه؟ درامد خوب دارن؟ ( قطعا شغل دوم هم دراینده داره کنارش) 

و اینکه خیلیم ابراز علاقه میکنه بهم احترام میذاره باهام خوبه کلا حرف من براش مهمه

ولی من حسم زیاد نیست بهش هنوز 6 هفتس داریم اشنا میشیم با هم ولی من همه چی کم کم پیش میره برام اون خیلی علاقش به من زیاده

چیکار کنم؟؟🥲🥲من 19 سالمه امسال میخوام پشت کنکور بمونم نمیخوام با کسی درارتباط باشم که باعث حواس پرتیم بشه ولی این میگه من حواسم بهت هست و ... اگه تجربه دارین بهم بگین که چیکار کنم لطفا

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

احتمالا بخواد اینکاره بشه اونطور بشه 

اینا همش وعده ی سر خرمنه 

با آینده ی خودت بازی نکن بشین پای درست تا وقتی تکلیف خودتو روشن نکردی وارد رابطه نشو این چند هفته ام اشتباه کردی مرد ۴۰ ساله نمیدونه چیکار میخواد کنه پسر بیست ساله اونوقت ؟

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

نه آینده ات را خودت با درس خوندن بساز، نه به امید اینکه اون آقا چه برنامه هایی برای آینده داره و چند درصدش عملی میشه. در ضمن سنتون برای ازدواج خیلی کمه. ظرف ٦ هفته چقدر به شناخت رسیدید، که به ازدواج فکر کنید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بشین درست بخون

19سال سنت خیلی خیلی کمه هنوز

تور و قران بشینید درستونو بخونید ب ی جایی برسید

همین سایتو ببین خیلیا ارزوشون ازدواجه

خیلی ها هم از همونایی ک عجله کردن میان میگن پشیمونیم کاشکی برگردیم عقب