2777
2789

تا چندروز پیش دوساعت بود پنج تا هفت

الان یازده تا یک هم اضافه شده

با بچه کوچیک بدون اب و برق دارم دیونه میشم

گرما هم ی طرف

کرج هستیم

نی نی یار نترکون لطفا😣

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

اه ما هم همینطور

😑😂 میخواستم لباس اتو کنم برقا رفت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما دو ساعت و نیم شده ۲ تا ۴ و نیم 

بندرعباس 

بچه ها خوابن اون ساعت ولی خیس عرق میشن 

تا چند روز پیش ۱۲ تا ۲ بود خیلی بدتر بود تایم ناهار بچه ها بی اشتها بودن از گرما 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من سفر بودم اما همسایه ها گفتن بیشتر از  ۶ ساعت روز دوشنبه برق نبوده 

کرج هستم مثل شما

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قبل اینکه برق و اب بره یه دوش بگیرید 

باعث میشه کمتر گرما اذیتتون کنه

بچه ها گناه دارن 

پنکه شارژی هم نمیدونم جوابه یا نه تو فکرش بودیم بگیریم 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست