2777
2789

من شهر غریب ازدواج کردم این یکسال خیلی اذیتم کردن خانواده ی شوهر خیلی با آرامشم بازی کردن و آخرین بار بهم توهین کردن بصورت جدی چند روزه قطع ارتباط کردم اصلا هم عواقبش برام مهم نیست چون آرامشم برام خیلی مهمه....دیشب شوهرم رفته بود جایی سرکار و من تنها بودم...هرچی شوهرم زنگ زد گفت برو خونه ی مادرم نرفتم و تا صبح بیدار موندم اما زیر بار منت اونا نرفتم 

باهاش قطع ارتباط کردی بعد شوهرت گفت بری خونه مادرش ؟ منم تنها بودنی تا صبح بیدار میمونم ولی دوست ندارم برم خونه کسی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ولی خیال کردم چیکار کردی... مگه لولو خور خوره میخورتت چیزی نیست که شب تنها موندن

عزیزم خونه ی ما ۴طبقع هست و همه ی طبقات خالی هست شوهرم اجاره نمی‌ده  جز واحدی که خودم نشستم ...واقعا بنظرم خوب تحمل کردم

باهاش قطع ارتباط کردی بعد شوهرت گفت بری خونه مادرش ؟ منم تنها بودنی تا صبح بیدار میمونم ولی دوست ندا ...

اره ۱۰۰بار زنگ زد باید بری خونه مامانم اینا شب....گفتم اگه بمیرمم نمیرم

خوب کردی ۷ سال تو شهر غریب تنها میمونم شوهرم شیفتیه کارش هیچیم نشده فقط ۱ ماه اذیتی بعد عادت میکنی

اره بنظر خودم دیگ برام عادی میشه کم کم....ولی نمیخام هرگز روان و آرامشم با اون ادم های روانی بهم بخوره

اره بنظر خودم دیگ برام عادی میشه کم کم....ولی نمیخام هرگز روان و آرامشم با اون ادم های روانی بهم بخو ...

اتفاقا منم شده همه واحدها خالی بوده تنها بودم البته آپارتمان و در ضدسرقت اتفاقا حال میده تنهایی

اتفاقا منم شده همه واحدها خالی بوده تنها بودم البته آپارتمان و در ضدسرقت اتفاقا حال میده تنهایی

چی بگم والا برای من چون تجربه یک اول بود اونم یه شهر غریب که هیچ کس رو نمی‌شناسم به خورده راحت نبود ولی از تصمیمم اصلا پشیمون نیستم خداروشکر اگه ۱۰۰شب دیگ هم تنها باشم نمیرم