2777
2789
عنوان

خانوما گفتن بچه ت سقط میشه😭😭

270 بازدید | 17 پست

خانوما رفتم سنو یه هفته پیش گفت 

۶ هفته ته گفت برو یه هفته بعد بیا قلبی مشخص نمیشه 

بعد امروز رفتم گفت یاز ۶ هفته ی جنین رشد نکرده و قلبی تشکیل نشده 

و این وضعی که من میبنم بچه ت سقط میشه باز یه هفته صبر کن 

بعد من نمدونستم حامله م قرص ال دی استفاده کردم بعد که ول کردم دیدم پریود شم 

نشدم فهمیدم حامله م 

و اینکه سه چهار روزه لکه بینی دارم😭😭😭

خانوما بنظرتون  اصلا احتمالی نیست بمونه😭😭😭😭😭😭😭وای خداااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرس به خودت نده که اوضاع را بدتر میکنه توکل کن به خدا و دلتو قرص کن انشالله که میمونه برات دلم روشنه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

شیاف پروژسترون فک کنم خوب باشه البته من تجربه ای ندارم از دکترت بپرس

نه نه تو این موارد شیاف نمیده دکتر 

اکه خدای نکرده قلب تشکیل نشه برای سقط به مشکل میخوره و دیر دفع میشه 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

لکه بینیمو چیکار کنم

نمیخوام بهت ناامیدی بدم اما من سر هر سه تا سقط هام اینجوری بودم ۶ هفته میرفتم سونو میگفتن همه چیز داره به جز ضربان قلب برو دوهفته دیگه بیا 

که به دوهفته نمی‌کشید خونریزی میکردم 

سر یکیشون هم تا یک هفته بعد سونوی اول مشکلی نبود رفتم سونو گفت ۵ هفته ای😑گفتم هفته پیش ۶ بودم گفتن نه داره جذب میشه اندازه اش ساک دفرمه بود بعدش خونریزی افتادم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️