2777
2789

من واقعا دلم میخواد شوهر اینده ام اهل گشت و گذار و تفریح زیاد باشه

و گیر الکی هم نده ب من

اخرین خاستگاری ک داشتم سر اینکه چرا عکسامو میزارم توی پیجم باهم بحثمون شد و تموم شد

خسته شدم دیگ

یعنی همه شوهرا اهل گیر دادن و اعصاب خرد کردنن؟

باید از طریق دوستی ازدواج کنی این چیزارو بفهمی اول سنتی نمیشه زیاد فهمید تا به خودت بیای عقد کردی و ...

خب دوستی با هرکسی بودم س. کس خواسته بعد دوماه 

چیکار کنم خب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریفت از خواستگار چیه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

باید از طریق دوستی ازدواج کنی این چیزارو بفهمی اول سنتی نمیشه زیاد فهمید تا به خودت بیای عقد کردی و ...

من خانواده ام  حساس نیستن میتونم با طرفم بدون عقد، یکی دوسال در ارتباط باشم

منتها اگه اونا قبول کنن😑

تو سنتی از این چیزا نمیتونی بفهمی

و پسری ک سنتی میاد جلو توی سن کم و نسل الان

احتمالش بسیارررر زیاده

که وابستگی به خانواده داره یعنی تصمیم تصمیمه اوناست

🔴🔴🔴اما من یه تاپیک سوالات خواستگاری دارم

بخون

مشخصه بلد نیستی سوالات رو خوب بپرسی🩵🩵🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تعریفت از خواستگار چیه؟

اینکه ی جلسه اول خودمو و خودش رفتیم صحبت کردیم

بعدش ی جلسه ام با مامانمون بودبم

بعدش دیگ خودمون میرفتیم بیرون تا اوکی شیم برای خاستگاری رسمی

ک ب اونجا نرسید

تو سنتی از این چیزا نمیتونی بفهمیو پسری ک سنتی میاد جلو توی سن کم و نسل الاناحتمالش بسیارررر زیادهکه ...

من راستش خیلی اهل سوال پرسیدن و اینا نیستم

باید زمان بگذره تا بشناسمش

تو سنتی از این چیزا نمیتونی بفهمیو پسری ک سنتی میاد جلو توی سن کم و نسل الاناحتمالش بسیارررر زیادهکه ...

میدونی من سنتی و غیر سنتی ازدواج کردن برام مهم نیست

ادمش مهمه

منتها نه توی دوستی تاحالا تجربه ی خوبی داشتم 

نه از اشنایی سنتی

نمیدونم چیکار باید بکنم

میشع راهنمایی کنی

اینکه ی جلسه اول خودمو و خودش رفتیم صحبت کردیمبعدش ی جلسه ام با مامانمون بودبمبعدش دیگ خودمون میرفتی ...

تو همین رفت و امدا صحبتا خیلی راحت میشه فهمید طرف چه شخصیتی داره و چقدر اهل تفریح و ایناست؟ 

ولی اصلا وابسته اش نشو و درموردش به فکر و خیال نرو. 

ادمی که تو مجردی زیاد توخونه باشه باکسی دمخور نباشه،  خب معلومه بعد ازدواج معجزه نمیشه. 

ادمی که تومجردیش اهل سفر و تفریح باشه تو متاهلی ام هست. 

انفاقا تو سنتی بهتر میشه این موارد رو فهمید و شناخت. 

حرف اینایی که میگن نمیشه و دوست شو و فلان،  زیاد اهمیت نده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میدونی من سنتی و غیر سنتی ازدواج کردن برام مهم نیستادمش مهمهمنتها نه توی دوستی تاحالا تجربه ی خوبی د ...

جسارتا میتونم بپرسم چند سالتونه؟

دانشگاه میرید

یا فعلا وارد نشدید

شاغلید؟🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥