2777
2789
عنوان

میشه خوابم رو براتون تعریف کنم🥲

61 بازدید | 10 پست

چند شب پیش خیلی از حرفای یه نفر خیلییی دلم شکست...من باب ازدواج بود و مجرد بودن من

اخرشب تو اینستا ی کلیپ دیدم عقد تو حرم آقا امام رضا...بغضم شکست گفتم اقا من قرار گذاشته بودم اگه ادم درستی ب دلم نشست عقدم حرم خودت باشه...که توام بی محلم کردی... و گریه

شب خواب دیدم که تو راه مشهد بودم با خونواده ایی ک نمیشناختم ادمایی ک غریبه بودن ولی آشنا‌.‌..انگار خیلی صمیمی

یادمه ی نفر انگار اینو گف که علیرضا..اسمش علیرضاس! دیدی چه پسر خوبیه!

همچین ادمی تو زندگیم اصن نبوده

و انگار همون علیرضا همسر من بود ...هیچ وقت اون صدا اون ارامش رو یادم نمیره...اون پیاده روی ب سمت مشهد...حالم خوب بودخیلیییییی خوب..نمیدونم چرا

الن و نوشتم بغضم شکست...

من هنوز وارد ۲۱ نشدم..ولی خب اون حرفا از سمت مامانم...ازدواج بچه های ۱۵/۱۶ساله اطرافم ک میزنن تو سرمن! اون شب بد دلمو شکست

ممنون میشم چیزی ننویسید که حالم بدتر شه

من همه امال و ارزوم شوهر نبوده و نیست همین النشم کلی دوره و کلاس شرکت کردم که به چیزایی ک میخوام برسم ولی خب ...ادمیزاده دیگه دلش میگیره❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داریی عزیزن طرز تفکر دیگران و حرفهایی که میزنن درسته نمیشه  هی سعی میکنی نشنیده بگیری ولی خب چچه میشه کرد گوشه دیگه میشننوی و باعث میشه حس بد به‌و القا بشه با وجود اینکه خودت نمیخای با قول معروف میشا مثل زخمی که روی دستت هست و بارها و بارها گفتنش اون زخم تازه آر میکنه جالبه تو سال ۱۴۰۴ هستیم و به جای پیشرفت مسرفت میکنیم که دختر به سن کم شوهر میدن چا میشه گفت آفرین با ت. که تصمیم گرفتی اود پیشرفت کی بعد ازدواج 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم