2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون عکس دختری ک باهاش بوده رو بفرسته چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 89 پست
پیش هم نیستیم ولی امروز بنظرت چیکار کنم ک تلافی کنم؟

خودت چ جوری آدمی هستی عین همون دختره ای که عکسشو فرستاده

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چیکار کنم بنظرت؟ باید برخورد بدی میکردم ولی نکردم

یکم خودتو جدی بگیر تا دفعه بعدی نباشه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

پیش هم نیستیم ولی امروز بنظرت چیکار کنم ک تلافی کنم؟

رابطتون لانگه؟

ببخشیدااااا

ولی برین بهش بابا

اصلا وقتی با من تو رابطه ای با چ جرئتی گیف میفت عکس ی دختر دگ هس تو گوشیت

ن میخام بدونم با چ جرئتی همچین گوهی خوردی

من بودم اینو میگفتم بعدشم دعوا ی اساسی و وحشی بازی 🤤🌶

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چ خفنی دختر ازت خوشم اومد

ترو خدا راس میگی؟🤤😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره ولی هفته ی دیگه میخواد بیاد سربزنهاینارو امروز بگم؟

بگو

سنگین باش

مثلا اون بگه چته

چیزی شده

توم دگ شروع کن

بترشم گفتی ازادی زن

ولی تروخدا ی حرکت اساسی بزن دگ تکرارش نکنه

امروز یه دعوا را میندازم تهشم هرچیشد بشه مهم نی بزا کات شه

کات نمیشه غصه نخور

بگوسنگین باشمثلا اون بگه چتهچیزی شدهتوم دگ شروع کنبترشم گفتی ازادی زنولی تروخدا ی حرکت اساسی بزن دگ ...

یه چیزی این وسط میلنگه اما الان کلیپ عاشقانه فرستاده بود ریپ زدم زیرش نوشتم ک..شعر😉😂

میخوام دعوا را بندازم واقعا دیشب ری اکشنی نداشتم الان دارم حرص میخورم

..