چند روز پیش من رفتم مغازه خیلی شلوغ بود و رفتم داخل تو فکر بودم یادم رفت سلام بدم..بعد موقع حساب کردن فروشنده در اومد گفت مشتری که سلام نکنه با گاو فرق نداره. اونموقع انگار لال شدم جوابشو ندادم ولی اومدم خونه گفتم که ای کاش نمیگفتم ، به مامانم گفتم به بابا نگو ولی گفت و این مغازه هم تو کوچه ماست و همسایگی داریم و خریدامون همیشه اینجاس و صاحب مغازه با بابام خوبه ولی این فروشنده جدیده تازه اومده ، بابامم رفته گفته آره فامیل ما از دهات اومده بوده شما اینجوری کردی...میگم لاقل چرا نگفتی دخترم میگه اونوقت میشناختت خواستم آشنایی ندم ..بچه ها به نظرتون خودمو بکشم از دست این خانواده؟
چقدر بی ادب... من بودم میگفتم من حواسم نبوده ولی شما خانوادتون برای تربیتتون وقت نذاشته؛ البته که بهتره هر جا وارد شدی سلام بدی اینجوری خودتم حس خوب میگیری من سوار تاکسی هم میشم سلام میدم
فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چرا کلا با من بده..حتی قبلا هم یادمه وسیله هارو حساب نمیکرد میگفت کارتخوان که هست خودش بکشه
وقتی نمیدونی که چرا با تو فقط این کارو انجام میده پس مشکل از اونه عزت نفس داشته باش درخواستهاتم مشخص و واضح بیان کن محکم بگو اقا مشکلی هست که حساب نمیکنین؟
فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵