2777
2789

من دخترم ۸ سالشه اصلا اذیت کن و شلوغ نیست چند هفته یک بار میرم پنجشبه شام میرم خونشون الان زنگ زده بودم گفت فردا میخوام برم خونه خواهرت کمکش خیلی دلم شکست من جایی ندارم برم چند هفته یکبار میرم خونشون اونم اصلا معلوم نبود فردا بتونم برم یا نه اینجور گفت چرا کمکشو نگه داشته پنجشنبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازدواجم حتی یک روز حتی یک بار بدون دعوت خونه مادرم نمیام قسم میخورم برا ارامش روان خودم برا همه تروماهایی که با نادونیش بهم وارد کرد و میکنه تا حد امکان ازش فاصله میگیرم

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
اخه چرا مگه چیکارش میکنم میرم شامم خودم میپذم ظرف ها رم میشورم چه زحمتی دارم

این حرف کلیشه ای‌ و قدیمی ولی قلبت هم منت تپیدن گذاشت درش بیار دورشو عزیز شی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

دل نازک نیستی؟؟؟ من یه خواهردارم همینجوریه که اگه ناخواسته حرفی بزنیم ناراحت میشه ..شایدبنده خدابی م ...

شوهرم نمیزاره خونه خواهرم برم یه بار بعد چیدن جهازش رفتم چیکار کنم اخلاق شوهر منو میدونن جز پنجشنبه نمیزاره برم خونه مادرم کاراشونو برا فردا نگه داشتن

شوهرم نمیزاره خواهرم روز های دیگه هفته چیکار میکنه که باید پنجشنبه خونش تمیز بشه

فکر نمیکنی بلید میپرسیدی شاید جمعه مراسمی دارن 

شما باید از همسرت ناراحت بشی نه خانواده ات