2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک میخوره؟

اگر اره فکر کنم تا یکی دو روزی طبیعی باشه 

یکم آب جوشیده خنک شده در حد یکی دوقاشق بده بهش 

نمیدونم به ترنجبین و شیر خشت و ... اعتقادی دارین یا میگین زوده

ولی اگه بزرگتری هست پیشتون زیر نظرش یکم بدین

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

دختر من ۱۴روز پی پی نکرد بیشتر وقتا هفته ای یبار شکمشو اروم با روغن زیتون ماساژ بده پشتشو هم اروم همینجوری

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه کوچولو با زیتون مقعدشو بمال یا با سرنگ بریز توش .یا دور نافشو شکمشو با روغن زیتون  بمال .

نزار بدنش بی آب بمونه 

البته دوروز زیاد خطرناک نیست واسه نوزاد

خدا جونم                                                           دمت گرم   
[QUOTE=393199612]شیرخشک میخوره؟ اگر اره فکر کنم تا یکی دو روزی طبیعی باشه یکم آب جوشیده خنک شده در ...

خب پس میتونی خودت چیزای مسهل بخوری بعدش بهش شیر بدین

مایعات زیاد بخور 

الو، سوپ 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست