2777
2789

دختری هست که خواستگاری داره که تمام ملاک‌هاشو داره 

فقط قد خواستگار متوسطه، لاغره 

و از لحاظ زیبایی دختر واقعا زیباست 

ظاهر پسر از نظر دختر قابل تحمله و معمولیه

زشت نیست فقط زیاد خوشتیپ نیست 

حالا دختره تردید داره که قبول کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت منه و کاملن مطمئنم از انتخابم همینک ب دلت بشینه کافیه مهم اخلاقشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بگو بره باو

ملاکای اصلی رو داشته باشه اصلا فکر نکنه

قد و ظاهر و قیافه و لاغری اگر قابل تحمل باشه بعدش عادی میشه

بشرطی که باهاش مشکلی نداشته باشه از اول

خوشگل ترینم باشه بازم عادی میشه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
بگو بره باوملاکای اصلی رو داشته باشه اصلا فکر نکنهقد و ظاهر و قیافه و لاغری اگر قابل تحمل باشه بعدش ...

نه بقیه چیزا مشکلی نداره 

اما یه از خدا بی خبری که خودش از شوهرش خوشگلتر هست آشوب به دلش انداخته که بعدا پشیمون میشی و گفته من خودم بعذ از ازدواج پشيمون شدم

پشیمون نشدی؟

نه ادم از زندگی ارامش میخواد چ فایده داره خوشگل باشه ولی ارامش نداشته باشی،اینک ت خوشگلتر باشی هم بهتره بهت بیشتر توجه میشه و یجورایی سوگلی میشی اگ اخلاقتم خوب باشه ک بعد چند سال دگ عاشقت میشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

میخوام بدونم خانمایی که از شوهراشون سرتر بودن پشیمون شدن حالا؟

ببین بذار خیالتو راحت کنم

منو شوهرم چند سال دوست بودیم هردو خوشگل هردو آس هردو چقدررر چشم و نظر و حسادت خوردیم

بعد قربون همدیگه میرفتیم مثلا قربون لبات و قربون زاویه فک ت و قربون ابروی های فلان و رنگ پوستتو اینا

یعنی از بس ازمون تعریف کرده بودن دیگه ارضا نمیشدیم خودمون از همدیگه تعریف میکردیم

چند سال گذشت تعریف از طرف مقابل حذف شد این یعنی تا حدودی عادی شدن و دیگه ظاهر اولویت نبودن

الان چند ساله تو خونه خودمونیم اصلا جلوی آئینه به قیافه هامون نگاه نمیکنیم تیپمونو درست میکنیم

یبار شوهرم گفت ۳ روزه این جوش رو صورتته میخوایی بریم دکتر بلند شدم دیدم تو آیینه گفتم از کی دیدی گفت از فلان روز

اینجا دیگه ته خطه قیافه طرفت که هیچ قیافه خودتم برات مهم نیست

اصولا زندگی اینکارو باهات میکنه 

خیلی کم میتونن ایده آل و سبک زندگی شونو بعد چند سال از ازدواج ادامه بدن

پس ظاهر مهم ولی اولویت نیست 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خوب همو که میبینن با هم که صحبت میکنن بر عکس دوستان که میگن مهم نیست من میگم طرف بابد تو دل دختر بره

ظاهرش معمولیه دختر گفته برام قابل تحمله 

اما یه نفر آشوب تو دلش انداختع که پشیمون میشی