2777
2789

میگم خونه ک نمیشه خرید

اما تعویض ماشین و خرید طلا و اینا میشه 

میشه هر توصیه ای دارید بگید 

صرفه جویی، وام، پس انداز، مهمونی، قرض، اینا مثلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرعه کشی خونگی اصلا ننویس 

ویپاد نصب کن وام مرحله ای ک برات باز شد کم کم بگیر پس بده تا به مبلغ های بالاتر برسی وام بگیر بعد کارتو برس قسط بده 

قرعه کشی خونگی چرت و پرته

خوب بخور خوب بپوش ،مراقب سلامتیت باش اگر پول برات موند طلا پس انداز کن کافه و رستوران زیاد نرید درما ...

بعدم زنی که بساز و درخواست نمیکنه از شوهرش به کم راضیه شوهره هم تلاششو نمیبره بالا برای کار بیشتر پیشرفت نمیکنن 

همیشه اینو یادت باش زنی که از شوهرش درخواست داره و مرد میبینه نمیرسونه ببشتر کار میکنه بیشتر پیشرفت میکنید 

وام وام وام با بهره پایین ، اگه دمبال خونه خریدن هستی از ماشین شروع کنید بفروشید معامله کنید بفروشید خونه بخرید ، وام خمیشه خوبه وام با سود کم، چشم و همچشمی نکن با هیچ کس، کسی رو از زندگی و کنش های مالیتون با اطلاع نکنید تصمیم دو نفره فقط ، پیش پیش خوشحالی نکنید پیش پیش خوشحالی کنی کنسله، تمام زندگیت برا بقیه رمز و راز باشه حتی خانواده هاتون، در اخر قهر طولانی نکن با همسرت ، ببخش تا بخشیده بشی، حرف بزن نزار چیزی تو دلت جمع بشه و کینه بشه ، اول زندگی هستی مردا ذهن خونی بلد نیستن باید حرف بزنی درخواستت رو بگی حتی تو مسایل جنسی ولی تو موقعیت خوب که اون گوش کنه نه وقتی خسته باشه و ناراحت و عصبی، غر نزن خرف بزن با لحن خوب و موقعیت خوب، مذهبی باش با خدا باش خدا کمکت میکنه، دلخواه های همسرت رو براورده کن حتی تو مسایل جنسی تا اونم سیر باشه و دنبالش جای دیگه نباشه

بعدم زنی که بساز و درخواست نمیکنه از شوهرش به کم راضیه شوهره هم تلاششو نمیبره بالا برای کار بیشتر پی ...

افرین بنظرم تعادل تو دوتاش باید باشه هم درخواست هم پس انداز و جمع کردن 

طلا بخر با پولهای کم و میتونی اگر گردش مالی داری وام بانکهایی مثل رسالت بگیری، خونه هم میشه خرید مثلا شرکتهای تعاونی که انبوه میسازن خیلیا فروشنده هستن، بصورت قسطی هم پول میدید،ولی اگر خونه دارید پول توی خونه گذاشتن الان اشتباهه، ماشین دیگه برای سرمایه گذاری خوب نیست فقط در صورت نیاز بخرید، سعی هم بکن تا خانواده همسرتو خوب نمیشناسی وارد شراکت مالی باهم نشید ، صحبتای مالی نکن باهاشون و کلا یک چیز سکرت هست بین تو و همسرت

متاهل نیستم ولی طلا طلا طلا بخر ده تا درمیون هم به شوهرت بگو خریدی همه فاکتور هارو به اسم خودت بخر 

خرج هم بکن به خودت هم برس زنی که خرج نداره ارج نداره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

وام وام وام با بهره پایین ، اگه دمبال خونه خریدن هستی از ماشین شروع کنید بفروشید معامله کنید بفروشید ...

خیلی چیزای خوبی گفتین . ممنوووون 

من متاسفانه یکم چشم و هم چشمی و مقایسه دارم و یکم هم دهن لقم😁 دارم رو خودم کار میکنم ک ترکشون کنم 

وام وام وام با بهره پایین ، اگه دمبال خونه خریدن هستی از ماشین شروع کنید بفروشید معامله کنید بفروشید ...

وام با سود کم 😂😂😂

جوک ساله 

اولا جلو واما بسته شده 

اصلن وام نمیدن 

دوما وام با ۲۴ درصدم نمیدن بهت 

چه برسه سود کم