الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وام وام وام با بهره پایین ، اگه دمبال خونه خریدن هستی از ماشین شروع کنید بفروشید معامله کنید بفروشید خونه بخرید ، وام خمیشه خوبه وام با سود کم، چشم و همچشمی نکن با هیچ کس، کسی رو از زندگی و کنش های مالیتون با اطلاع نکنید تصمیم دو نفره فقط ، پیش پیش خوشحالی نکنید پیش پیش خوشحالی کنی کنسله، تمام زندگیت برا بقیه رمز و راز باشه حتی خانواده هاتون، در اخر قهر طولانی نکن با همسرت ، ببخش تا بخشیده بشی، حرف بزن نزار چیزی تو دلت جمع بشه و کینه بشه ، اول زندگی هستی مردا ذهن خونی بلد نیستن باید حرف بزنی درخواستت رو بگی حتی تو مسایل جنسی ولی تو موقعیت خوب که اون گوش کنه نه وقتی خسته باشه و ناراحت و عصبی، غر نزن خرف بزن با لحن خوب و موقعیت خوب، مذهبی باش با خدا باش خدا کمکت میکنه، دلخواه های همسرت رو براورده کن حتی تو مسایل جنسی تا اونم سیر باشه و دنبالش جای دیگه نباشه
طلا بخر با پولهای کم و میتونی اگر گردش مالی داری وام بانکهایی مثل رسالت بگیری، خونه هم میشه خرید مثلا شرکتهای تعاونی که انبوه میسازن خیلیا فروشنده هستن، بصورت قسطی هم پول میدید،ولی اگر خونه دارید پول توی خونه گذاشتن الان اشتباهه، ماشین دیگه برای سرمایه گذاری خوب نیست فقط در صورت نیاز بخرید، سعی هم بکن تا خانواده همسرتو خوب نمیشناسی وارد شراکت مالی باهم نشید ، صحبتای مالی نکن باهاشون و کلا یک چیز سکرت هست بین تو و همسرت