2777
2789
عنوان

بدون دلیل بلاک کرد میشه لطفا کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون چیکارکنیم تورابطه که آقاپیگیرمون بشه؟ اوایل رابطه هستم. مثلاپیام ندم اون پیام میده. حالامی ...

خب این قانونه هر چی کمتر در اختیار باشی ارزشت بیشتره 

نه اینکه پیام ندیا ولی جوری رفتار کن که انگار رابطه واسه شما مرگ و زندگی نیست هدف داری درس داری و تلاش میکنی و توی رابطه هم هستی یعنی ارزش قائل شو واسه خودت 

نه اینکه سرد رفتار کنی خیلی که طرف زده بشه ولی خب اینکه خیلی هم دم دست باشی ارزشت میاره پایین 

و یه چیز فکر نکن که بذار صدمو بذارم براش بذار از همه چیزم بگذرم که شاد بشه و بمونه واسم مردی که بخاد بمونه پای عشقش میمونه واسه خودت ارزش قائل شو و خودتو مجنون رابطه نکن که فکر کنه خبریه از طرفی هم خیلی سرد نشو تعادل خیلی مهمه و سیاست رابطه 

معذرت میخام طولانی شد 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نه به خدا من دو روز یک بار فقط پیام دادم حالش بپرسم اونم می‌گفت هنوز خوب نیستم منم دیگه حرف نیمزدم و ...

والا داداشم من که نمیتونم چند وقت دوست بودید در چه حد بوده نزدیک بودید لانگ بوده از جزئیات که خبر ندارم ولی خب در کل شما بیخیال باش فعلا می‌دونم چی میکشی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

تمام تایپیکات فقط نوشتی بلاکم کرد بلاکم کرد دوست مجازیته؟ یا باهم بیرون رفاین اصلا از نزدیک دیدیش؟

احتمالا توی روابط اولش هست و پسرا وقتی واسه دفعات اول عاشق میشن اولش خیلی اتشینه ولی زود اتیشش خاموش میشه 😂😂

یکم که تجربه کسب کنه می‌فهمه هیچ عشقی ارزش نابود کردن خودتو نداره حتی ارزش اینکه بخای خودتو بی ارزش کنی جلوش 

عشق چیز پاکیه نه اینکه بخای خودتو خفیف و کم ارزش کنی

خب این قانونه هر چی کمتر در اختیار باشی ارزشت بیشتره نه اینکه پیام ندیا ولی جوری رفتار کن که انگار ر ...

مرسی عالی بود. وسطِ چت یهوبگم کاردارم برم چطوره؟ یابعضی روزابگم حوصله ندارم ببینم واکنشش چیه؟ 

پقتی یمی بلاک میکنه یعنی خستس نمیخواد بری سمتش خودشم ک گفته خودم پیام میدم یکم فضا بده فرصت بده شاید حالش خوب نی 

من خودم چند تا دوستامو بلاک کردم از بس پیگیرن منم توضیخ دادم که حالم خوب نی نمیخوام ارتباطم زیاد باشه و واقعا روانپزشک بودم و دارو و.. ولی خب خیلی رو مخ بودن برام زدم بلاک کردم میخواستم تنها باشم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مرسی عالی بود. وسطِ چت یهوبگم کاردارم برم چطوره؟ یابعضی روزابگم حوصله ندارم ببینم واکنشش چیه؟

ببینید آبجی در یه حدی باشه خوبه ولی نه اینکه مثلاً هر روز که میخای چت کنی بگی من برم کار پیش اومد نه اینجوری هم خوب نیست ولی بعضی وقتا آره بد نیست 

بله اینم خوبه بعضی وقتا حوصله ندارم بذار بیاد نازتو بکشه وقتی که قربون صدقت می‌ره خوشحالی کن ولی از حدش بیشتر نه 

و در کل سعی کن نشون ندی خیلی وابسته شدی بهش چون پسرا از دختری که خیلی وابسته و ضعیف باشه خوششون نمیاد دختر باید زرنگ و با عرضه و دست پا باشه