2777
2789
عنوان

اگه همچین شوهری داشته باشید چجوری باهاش برخورد میکنید❔

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
عزیزدلم شما معتقدین فقط باید قلق مرد رو بدست بیاری در حالی که اینجوری نیست وقتی دونفر کلی اختلاف نظ ...

حق با شماست ..من اشتباه کردم نظر دادم

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

آهان معذرت گلم آره بعضی چیزا رو مردها کلا اثر عکس داره باید قلقشو پیدا کرد، یه مشاور برید با مامان ق ...

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه❤

پدر من تنها قلقش مادرشه 

مامانم از این راه وارد شد به مادربزرگم خیلی محبت کرد 

مادربزرگمم خیلی بی ظرفیته مامانم ک بهش محبت میکنه ،اعصابشو بهم میریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست ..من اشتباه کردم نظر دادم

عزیزم اتفاقا ازتون ممنونم که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی من وقتی تاپیک میزنم‌نظر همه برام ارزشمنده حتی شما 

ولی خب مشکل اینه تو پست اول من نمیتونم تک به تک مشکلات رو با جزئیاتش تعریف کنم برا همین سو تفاهم پیش میاد بعضی دوستان فکر میکنن قضیه راحت حل میشه شایدم مردای اطرافتون زیادی خوبن

اگرم‌ ازم ناراحت شدی ببخشید 

این مشکلات مامان و بابامه عزیزم خودم مجردم اتفاقا مامانم بابامو تشویق کرد حتی خوده مامانم غذا درست م ...

منم مجردم و بابام بازنشسته شده بابای منم دقیق مثل بابای شماس

چ لزومی داره مادرتون حتما با باباتون بره بیرون تنهایی بره 

من مامان بابام حتی تنهایی کربلا و مشهد رفتم یعنی جدا جدا چون خونه ویلاییه نمیشه خالیش گذاشت    

میفهمم چی میگی کم محلی هم گاهی جواب میدهیمدت بزارید بحال خودش

آره مامانم این راه هم امتحان کرده 

کم محل که میکنه دو روز بابام خوب میشه 

دوباره مث قبل رفتار میکنه 

آره مامانم این راه هم امتحان کرده کم محل که میکنه دو روز بابام خوب میشه دوباره مث قبل رفتار میکنه

عه پس قلقش همینه 

اصلا زیادی به مادربزرگ توجه میکنه که توجه شمارو بگیره 

یکم نامردیه ولی شما باید هر چیم بشه تحویلش نگیرید تا بخود بیاد 

منم مجردم و بابام بازنشسته شده بابای منم دقیق مثل بابای شماسچ لزومی داره مادرتون حتما با باباتون بره ...

مامانم دوست داره بابام همراهیش کنه مثلا تو بازار یا مسافرتا همراهش باشه ،بابام برعکسه دلش میخواد همه جا تنها باشه

بعد ما کلا یه ماشین داریم 

مثلا بابام که با ماشین میره بیرون 

مامانمم بخواد بره میتونه تاکسی بگیره یا اسنپ 

ولی بابام خوشش نمیاد مامانم با تاکسی بره 

مامانم بهش میگه چرا انقدر دیر کردی 

کلی بهونه میاره 

کلا هر روز و هرشب همینه

مامانم دوست داره بابام همراهیش کنه مثلا تو بازار یا مسافرتا همراهش باشه ،بابام برعکسه دلش میخواد همه ...

یکی دوبار اسنپ بگیره بره بیاد و بعد بگه من حوصله ندارم منتظرت بمونم (قبلش بهش زنگ بزنه و بگه کی میای دنبالم اگه گفت نیم ساعت مادرتون یکساعت منتظر بمونه اگه نیومد خودش بره)

اسی برادر بزرگ نداری؟؟؟خودت چن سالته؟؟