2777
2789

الان آرایش کردم برم بیرون دیدم پوستم افتضاحه رفتم صورتمو شستشمو شوهرم خواروشکر گفت کار دارم بعدا میام باهم بریم بیرون منم از خدا خواسته چون با پوست افتضاحم داشتم به گریه می افتادم توروخدا بگیر من با این پوست خشک و کدر و جای جوش چه پرایمری و چه ضدآفتاب و کرم پودر و پنکیکی استفاده کنم دیگه روانی شدم از دست پوستم دوست دارم پوستم سفید و روشن و صاف و بی چروک و نرم و یکم براق باشه چون خشکم هست رنگ پوستم گندمی روشن هست اما نمیدونم برخی اوقات تیره ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جای جوش هات اگه عمیق نیست برو داروخانه بهت ترمیم کننده بدن یا ضد لک اگه لکه داره. برای پوستت هم یه روتین بذار. شب ها با میسلار واتر ارایشتو پاک کن، بعد با ژل شست و شو بشور ، تونر بزن و بعدش یه آبرسان و مرطوب کننده. لازم نیست حتما بری آرایشگاه. اگه تیره و کدر پوستت میتونی سرم ویتامین سی هم بگیری استفاده کنی. حتما حتما ضد آفتاب هم داشته باش. منم آرایشگاه فشیال نمیرم ولی همیشه میرسم به پوستم و خیلی سالم و قشنگه خیلی وقتا که عجله دارم برا بیرون رفتن فقط ضد آفتاب میزنم   

قراره برم اما برای نوبت که رفتم گفت خانم محصولات آرایشی استفاده نکن خب نکنمم پوست خوبی ندارم چطور بی ...

یه مدت مجبوری عزیزم زیر نظر دکتر باش و خودسرانه کاری نکن

می ارزه دیگه بعدش پوست خوب میشه

برای جای جوش هات اگه عمیق نیست برو داروخانه بهت ترمیم کننده بدن یا ضد لک اگه لکه داره. برای پوستت هم ...

ممنونم ازت دوست خوبم انشاءالله همیشه زیبا باشی ولا به دلم موند یهو صورت زیبا صاف

یه مدت مجبوری عزیزم زیر نظر دکتر باش و خودسرانه کاری نکنمی ارزه دیگه بعدش پوست خوب میشه

قربانت عزیزم ممنونم میدونی چی و چروکام داره ثابت میشه دور چشم و خط لبخندم شوهرم هزینه نمیکنه واسه اینا

ممنونم ازت دوست خوبم انشاءالله همیشه زیبا باشی ولا به دلم موند یهو صورت زیبا صاف

شروع کنی تو یک ماه تغییرات و میبینی.حتما هم لازم نیست روتین گرون و خارجی داشته باشی.من دکتر داروسازم خیلی از برند های ایرانی هم خوبه محصولاتش منظور اگه مشکل هزینه هم دارید تو نت تحقیق کنید و از برند ایرانی استفاده کنید. 

شروع کنی تو یک ماه تغییرات و میبینی.حتما هم لازم نیست روتین گرون و خارجی داشته باشی.من دکتر داروسازم ...

میشه چند برند خوب قیمت مناسب بگید ازون لوازمهایی که گفتم

میشه چند برند خوب قیمت مناسب بگید ازون لوازمهایی که گفتم

به نظر خود من محصولات ویتالیر خیلی خوبن . پرایم هم خوب و عالیه.ضد افتاب آردن سولاریس هم خوبه. تو نت سرچ کن مناسب پوست خودت توضیحاتشونو بخون با توجه به بودجه انتخاب کن. اکثر داروخانه ها هم محصولاتشونو دارن