2777
2789

تقریبا یه سال پیش چند ماهی سرترالین وچندتا قرص دیگه مصرف میکردم برای اختلال اضطرابی وسواس وپانیک بعد تقریبا ۵ماه مصرف یهویی قطعش کردم الان دوباره بعد یه سال احساس میکنم حالم بده بازم زود عصبی میشم همش تو ذهنم دارم باخودم حرف میزنم به خیلی چیزای بی ربط فکر میکنم دائم .حوصله کار کردن ندارم اصلا اینم بگم بعد مصرف این قرصا تقریبا ده کیلو وزن اضافه کرده بودم الان نمیتونم. برم پیش دکتر ولی میخوام بازم شروع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین تو ذهن حرف زدن با خودت آدمو خسته و رنجور میکنه ک بعد میشه وسواس فکری

خیلی بده همش دارم تو ذهنم درمورد زندگی این واون با خودم حرف میزنم شوهرم وقتی میگه جایی نرو زود عصبی میشم فحش میدم گریه میکنم اصلا اروم نیستم اصلا

خیلی بده همش دارم تو ذهنم درمورد زندگی این واون با خودم حرف میزنم شوهرم وقتی میگه جایی نرو زود عصبی ...

علائم افسردگیه 

من آسنترا میخورم 

قبل مصرف کلا خشم داشتم پرخاااشگر وسواس فکری شدید