2777
2789
عنوان

دخترا کادو زایمان خواهرشوهر چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزا همسرت پول یا هرچی میخاد بخره شما اصلا دست تو جیب مبارک نکن

نه هرچیم خواست چخبره

هیچی به خانومش تا الان ندادن شاید تو این شرابط که چهل تومن قسط داریم ما ایشون خواست پنج تومن بده من ندارم قسطارو بدم

کم نیست بنظرت؟ لباس سایز چند بخرم

والا وقتی میگی اونا هیچکاری برات نکردن من پیشنهاد یه لباس دادم حالا بازم خودت با همسرت تصمیم بگیرید 

نمی‌دونم فکر کنم نوزادی سایز صفر میشه یا میتونی یکم بزرگ‌تر بخری که بعدا بپوشه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

متاسفانه ایشون زودترحالا بااین اوضاف نظرت چیهخیر اومد هیچی نداد حتی ی شال

پس فک کنم تو حتی اگه چیز خوبی هم ببری،اهل جبران نیست

اگه شوهرت همکاری میکنه حداقل ترین رو ببر

من باشم یه سکه پارسیان ۳۰ سوتی میبرم

الان که طلا گرون شده شاید ۳۰۰ هزار باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کم نیست؟

والا نمیدونم پیش شما چطوره،پیش ما در همین حده ،مگر اینکه کادو زیاد داده باشه بخوای براش جبران کنی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...