2777
2789

منم مشکلی دارم به اسم سنکوپ وازاوواگال که هر موقع می ایستم و راه میرم دچار گیجی و عدم تعادلم و درد های گردنی هم دارم به خاطر نشستن های طولانی 

17 گیاام بوپ دیدم نمیتونم زیاد بایستم ام آر لی نوار مغز. نوار قلب و اکو قلب همه نرمال آزمایشات خون گوس نرمال  سونوگرافی نرمال 

😆😆

من که خودم هنوز بیماری خاصی نگرفتم ولی از تجربه مادرم بگم

یه روز بلند شد دید سرگیجه داره طوری که اصلا نمیتونست راه بره بعد چند روز رفت ببمارستان فکر میکردند از مشکلات گوش  ولی بعد یه ازمایش فهمیدند کلیه هاش فوق العاده کم کاره و از اون به بعد تحت نظر متخصص کلیه بود

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ی بیماری گرفتم که موقع ایستادن و راه رفتن دچار گیجی و سبکی سر هستم 21 سالمه دخترم هزینه زندگی ندارم چیکار کنم نمیتونم دیگه دانشکاه ادامه بدم حتی نمیتونم تو خونه کار کنم کجا برم به کی بگم؟ کی آخه میمیرم 

😆😆