2777
2789
اشتباه میکنی

چراعزیزم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میخری جهازتو یا داماد؟

جهاز ندارم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
آره عالیه 50 تا میشه 3 میلیارد و نیم 😁

بهش گفتم نه اما اگه بازاومد بهش این شرایطو میگم اگه قبول کرد که هیچ نکردم ولش کن

نصف خونه با ۱۱۴ سکهخب حق درس و اینا رو مگه با خودش حرف نزدی ببینی چطور ادمیه؟!!!

عزیزم چه خبره اینجوری کی ازدواج میکنهد،نصفه خونه؟؟؟؟؟۱۱۴تا سکه یا علی

من موافقم مهریه ام ولی دیگه شما خیلی بالا میگین 

حق تنصیفحق مسکنحق طلاقاینا مهم هستن

حق تنصیف چیه

یعنی داماد میخره همه شو؟

اره چون من چیزی ندارم خانوادم چیزی بهم نمیدن

عزیزم چه خبره اینجوری کی ازدواج میکنهد،نصفه خونه؟؟؟؟؟۱۱۴تا سکه یا علیمن موافقم مهریه ام ولی دیگه شما ...

دیدم تو اطرافیانم

💕🧚‍♀️                                               

100 تا سکه هم خوبه اگه خواستگار خوبیه و میخوادت قبول کن بخاطر سکه به هم نزن

اره صدتا سکه خوب اما میخام حق طلاق و حق کارکردن واین چیزا رو داشته باشم 

ببین گلم اینجا رو نبین عزیزم هیچ کدوم از اینا برای برادراشون دختر بدون جهاز نمیگیرند،با این اوصاف فکر میکنم همه ی هزینه ها با داماد هستش

اگر پسر خوبیه و شرایط شما رو قبول کرده با یه مهریه معقول قبولش کن

حق طلاق از همه اش مهم تره. بعد تنصیف. اینا رو حتما بگیر. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤