2777
2789

بیماری های قلبی بیماری های پیری 

خودم ی ببماری سنکوپ وازاوواگال دارم 

بی پولی 

درس 

کار  ازدواج. بچه 

چرا واقعا خدا آنقدر عذابمون میده 

😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا محل گذره و خود خداوند فرموده من انسان رو در رنج آفریدم رنج آدم رو قوی و روح رو زنده و پویا نگه می‌داره و رشد میده اگررررررر ایمان واقعی به خدا داشته باشی و باز خود خدا فرموده صبر و شکیبایی سخته مگر بر کسانی که نسبت به پروردگار خود خاشع هستند 

عزیز جان بیماری ها دلیل علمی دارند ،اگه ازدواج اشتباهم کردی خدا مقصر نیست دلیلش انتخاب اشتباه خودته ،اگه گرونیه و اقتصاد خرابه تقصیر دولت مرداست ،خدا مقصر هیچ کدوم از اینا نیست 

خدا مثل مادریه که ما رو اورد تو دنیا مراقبمونه ولی نمیتونه جلوی کارها و بلاهایی که خودمون سر خودمون میاریم در بیاره

عزیز جان بیماری ها دلیل علمی دارند ،اگه ازدواج اشتباهم کردی خدا مقصر نیست دلیلش انتخاب اشتباه خودته ...

درسته ولی چرا ی بیماری مادرزادی بچه یتیم بچه معلول ی مریضی که من دارم واقعا دارم عذاب می کشم صدامو نمیشنوه

😆😆

اره ولی وافعا خودش ما رو آفریده خودش هم داره اذیت میکنه

امیدوارم خوب بشی عشقم

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!