2777
2789
عنوان

بهترین مکمل واسه ریزش مو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟اگه خوبه برم بخرم

اولین دوره ک زدم چون خیلی اوضام داغون بود هفته اخر ریزشم قطع شد هر هفته بیست درصد کمتر میشد،ایندفه ک زدم همون روز اول قطعش کرد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

هیچ پولی برای مکمل ایرانی ندهاول ریشه ریزش پیدا کنجدید ترین مکمل مو بازار هم هیربیاند از کمپانی افتر ...

من سائوپالمتو هم خریدم از یه پیج خیلی معتبر . ولی اثر نداشت .ایندفعه هیرباند میخرم 

هیچ پولی برای مکمل ایرانی ندهاول ریشه ریزش پیدا کنجدید ترین مکمل مو بازار هم هیربیاند از کمپانی افتر ...

من یک ماهه همین مکمل رو همراه با ماینوکسیدیل دارم استفاده میکنم. ریزش موهام فعلا نصفه شده واقعا 

امیدارم ریزشمو کمتر کنه و رویش مو هم واسم بیاره