2777
2789
عنوان

ضربه به سر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20543 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نوزادتون افتاده بود رو زمين الان حالش چطوره!؟از نظر ذهني چطوره

سلام من اون موقع نگران شدم خیلی روزای تلخی بود تا یه هفته بازم نگران بودم والان دخترم ۳ سال و۳ ماهشه وماشاالله خیلی باهوش وآروم وزرنگه

ببخشید که دیر جوابتونو دادم 

سلام من اون موقع نگران شدم خیلی روزای تلخی بود تا یه هفته بازم نگران بودم والان دخترم ۳ سال و۳ ماهشه ...

واي ارومم كردي منم ني نيم سه روزش بود از دستم افتاد 

الان يك سالشع 

تو اين يك سال بخدا هر شب گريه ميكردم تازه ني ني من از فاصله بيست يا سي سانت افتاد خيلي روحيم داغون شده بود 

خدا كمكم كرد 

مرسي ك بهم قوت قلب دادي 

عزیزم خواهشا اگ خوندی جواب بده.

پسرم ۷ماهشه دیشب ساعت نه شب سینه خیز از تختمون افتاد رو فرش و پتو.

با دماغ و پیشونی.

همون موقع گریه و بیحالی داشت بعد یه دقیقه تقریبا خوب شداما رنگش حستبی پرید بردیمش کلینیک‌کودکان گفت خانم علایمش طبیعیه نیازی ب سیتی نیست(فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان گفت)

گفت اگ استفراغ کرد بیارش.

ساعت ۴صبح امروز استفراغ کرد بردمش گفت تا هشت اینجا بمون اگ بازم استفراغ کرد ازش سیتی میگیریم تا هشت سه بار شیرش دادم دیگ تکرار نشد.

دکترش گفت احتمالا شب تا صبح بصورت خوابیده و شیر زیادش داده بودی برا همین استفراغ کرد.واقعا هم زیاد شیرش داده بودم.

خلاصه دوباره معاینه ش کرد و گفت مشکلی نیس و اومدیم خونه.

تا ساعت ۸امشب هم مشکلی نبود الان یبار دیگ یه کم بالا اورد بعد اروغ شیرش.نمیدونم چن خوابیده شیرشو دادم اینجور شد یا بخاطر ضربه ست.

زنگ زدم کلینیک میگه خانم اگ استفراغ جهنده داشت بیارش برای بالا اوردن معمولی سیتی نمیکنن.

خیلی گیج شدم

اعصابم خورده.

هوشیاریشم خوبه 

سینه خیز میره بازی میکنه اما نمیدونم چیکار کنم.

سلام ببخشید علائمش چی بود من دخترم ۹۶ روزشه دیشب میخواستیم بریم بیرون کلاه سرش بود پتو هن میچیده بودم دورش بلندش کردم کمر هنوز راست نشده بود ک از دستم لیز کرد با متو افتاد زمین . خیلی گریه کرد بعد شیر خورد اروغ زد خوابید بعد ۱۵ دقیفه بیدارش کردم طبیعی بود بازی میکرد میخندید فقط سرش ورم کرده بالا گوش سمت چپ یکم ب سمت پشت .‌خیلی نگرانم 😭😭😭😭😭