2777
2789
عنوان

ضربه به سر نوزاد

20543 بازدید | 26 پست

سلام مامانا دختر من دو روز اصلا نخوابید ودیروز من رو مبل نشسته بودم ودختر ۳۶ روزم تو بغلم بود که یهو خوابم برده واز بغلم افتاد وسرش کمی قرمز شد واولش گریه کرد وبعد آروم شد وکمی بعد خوابید البته خواب بود که اتفاق افتاد واز دیروز بیشتر میخوابه وگریه هاش کمتر شده والان خوابش عمیقه بنظرتون چیکار کنم دارم میمیرم واز ترسم فقط به شوهرم گفتم وکسی نمیدونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم جلو خودمو میگیرم چیزی بت نگم😞

ببرش دکتر

تو روخدا دیگه وقتی بچه بغلته نخواب

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

ان شالله که چیزی نشده و سالمه ولی اگه میگی از اون موقع بیشتر میخابه حتما یه دکتر برو ب نظرم

اینطوری خیالت راحت میشه

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

عزیزم یه بچه رو میبینی از بالای بلندی میفته هیچی نمیشه یکی دیگه رو میبینی خدانکرده  یه اتفاقی براش میفته بچه با بچه فرق داره ببرش دکتر خیال خودتو راحت کن 

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
دارم میمیرم دور از جون چیزیش شده باشه کسی بچش اینطوری شده؟

عزیزم من هم عروسم دختر ده ماهش چند روز پیش از بغلش افتاد رو سرامیک. تازه سرپا هم وایساده بود ک از بغلش افتاد.  سرش بدجور قلمبه شده ولی دکترگفته شکر خدا چیزیش نشده. فقط خدا نجاتش داده ک دست و پا و همه چیش سالمه.  نگران نباش برا شما ک ضربه ی انچنانی نبوده

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 

ای وای خدا مرگم بده چطور خوابت برد بچه رو انداختی😨😨😨😨

بعدشم خوابوندیش؟؟؟؟؟

چرا نمیبریش دکتر؟؟؟؟

وقتی سر بچه ضربه میخوره تا 2 ساعت بعدش نباید بخوابونیش و باید باهاش بازی کنی تا سطح هوشیاریش رو چک کنی😢

خدایی نکرده اتفاق بدی میفته یهو

از دیروز هم که میگی خوابش سنگین تر شده

تو رو خدا ببرش دکتر

چطور یه پدر و ماد انقدر بیخیال میشن آخه😢😢😢

.Pain🔥you made me a believer

چه هنگامی خوردن ضربه به سر نوزاد مشکل آفرین است؟ مهم‌ترین علامت‌ها بعد از ضربه خوردن به سر نوزاد چیست؟ یکی از اتفاقات استرس آور برای والدین، ضربه خوردن به سر نوزاد است. پوست سر نوزاد و استخوان جمجمه آن بسیار نازک می‌باشد و به مرور زمان و با افزایش سن، ضخیم و محکم می‌شود و با کوچکترین ضربه آسیب می‌بیند. کودکان زیر پنج سال به دلیل باز بودن ملاج و این که هنوز جمجمه‌ کامل شکل نگرفته، نسبت به بزرگ‌‌ترها در برابر ضربه مقاوم‌تر هستند. در ادامه مطلب به بررسی بیشتر این موضوع خواهیم پراخت. همچنین مشاوره کودک در این زمینه می‌تواند به شما کمک کننده باشد.

منبع: ضربه به سر نوزاد | مهم‌ترین علامت‌ها بعد از ضربه خوردن چیست؟