2777
2789

ماما هستم براتون توضیح میدم

اینقد دلایل غیر علمی نیارید که زنا وقتی ازدواج میکنن تغییر هیکل میدن😐😂هیچ ربطی به ازدواج نداره گلم بدن زن با ازدواج هیچ تغییری نمیکنه

خیلیا هنوز ازدواج نکردن یسری کارا میکنن ایا تغییری میکنن؟ خیر نمیکنن

فقط بخاطر اینه شما زیاد رستوران و تفریح میری با نامزد یا شوهرت

و بعضیا هم دیگه بعد از ازدواج به هیکلشون اهمیت نمیدن

ازدواج هیچ گونه تغییری در هیکل زن ایجاد نمیکنه

سبک زندگی شما تغییر کرده فقط

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر از اینکه میگن ازدواج هیکل و ظاهر رو عوض میکنه بدم میاد

بدن رو که شما گفتی یه بخش دیگه شم میشه استرس و این چیزا

ظاهر هم خب کسی که ازدواج کرده انتخاب های سنگین تری میکنه عملا و باعث میشه بالغ تر به بنظر بیاد

اینقدر بدم میادددد از این دیدگاه غیر علمی و منطقی که میگه ازدواج جادو میکنه.

🙁سلام شما ک ماما هستید راهنماییم کنید چکار کنم 

2 ماهه اقدامم ی روز در میون رابطه داریم اما هنوز باردار نشدم ماه پیش 17 روز پری عقب افتاد این ماهم ده روزه پاک شدم گاهی سمت چپ پاین شکمم تیر میکشه گاهی راست ممکنه باردار باشم؟ 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲