لطفا نگین برو مستقل شو واین حرفا چون شما ازشرایط خانوادم نمیدونین من خیلی جون کندم و نشده حتی اجازه سرکاررفتن بهم نمیدن هیچ خرجیم بهم نمیدن خانوادم خیلی افکارشون پوسیده و ضددختر بشدتم درک وشعورشون پایین برای مستقل شدن فقط باید فرار کنم یاازدواج بنظرتون ازدواج کنم اگه طرف خوب بود که میمونم نبودم جدامیشم و اون موقع میتونم مستقل بشم چون میخام باخانوادم قطع ارتباط کنم بنظرتون چه شرایطی بزارم برای ازدواجم مثل حق طلاق واین چیزا
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوب نبود این وسط ی بچه زاییدی چی؟ازدواج خوبه ولی ن برای فرار از خانواده
اشکال نداره بچمو روی چشمم نگه میدارم
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
به نظرم اگه آدم خوبی پا پیش گذاشت ازدواج کن ولی به ازدواج به چشم ی سرمایه گذاری برای بعد از جدایی نگاه نکن ، من رشته تحصیلیم حقوقه اولا نمیتونی تموم مهریه رو همون لحظه بگیری دوما جامعه و خانواده توی ایران به فردی که طلاق گرفته به چشم خوبی نگاه نمیکنند و بیشترین آسیب رو توی طلاق خانم میبینه
ازدواجم ک کنی بعد میگی بخاطر زندگیم یا بخاطر بچه بمونم یا بخاطر حرف مردم یا شوهره طلاقت نمیده معمولا ...
عزیزم من الانم زندگیم افتضاح حتی جای خواب ندارم ارامش ندارم شبیه ی زندانیم حق دیدن حتی دوستمم ندارم یعنی ازاین قرار بدتر بش یک ریالم خرجمو نمیدن منت ی لقمه نون سرم میزارن روزی صدبار مادرم تحقیرم میکن
بچه بی پدر ب چ کاری میاد؟بعد 7.8سال هم میان ازت میگیرن اون کارایی ک بلدی الان انجام بده
اولا که معلوم نیست همچین اتفاقی بیفته دوما من تاالان همین که هستمم خیلی کار
به نظرم اگه آدم خوبی پا پیش گذاشت ازدواج کن ولی به ازدواج به چشم ی سرمایه گذاری برای بعد از جدایی نگ ...
خب میتونم مهریه نخام درعوضش حق طلاق و حق بقیه چیزا رو بخام