2777
2789
عنوان

قدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 170 پست
من نمیدونستم رفیقین به هر حال شوخی شما پسرا با ما دخترا فرق داره

درسته 

می‌دونم هر چند کار درستی نبود این شوخی 😂

امیدوارم شما هم از من و اروین به دل نگرفته باشین 

ما منظوری نداشتیم

چراغ کوچکی در شب تاریکی را می شکافد حتی کار خوب کوچک هم بی اثر نیست.  شکسپیر

درسته می‌دونم هر چند کار درستی نبود این شوخی 😂امیدوارم شما هم از من و اروین به دل نگرفته باشین ما م ...

تو رو عیب نداره 

ولی چرا از آروین دلخورم به من میگه پرو🥺

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو عیب نداره ولی چرا از آروین دلخورم به من میگه پرو🥺

نه اروین بخاطر من گفتش 

شما فکر کنین بجای اون من میگم که

به دل نگیرید

نه اروین بخاطر من گفتش شما فکر کنین بجای اون من میگم کهبه دل نگیرید

نمیشه که 

آروین گفته تو نگفتی که

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

نمیشه که آروین گفته تو نگفتی که

اروین میخواست رسم رفاقت و بجا بیاره 

مطمعنم منظور خاصی نداشته  اون لحظه من اروین 

عصبانی بودیم از یه چیزی 

و باعث اون حرف ها شد

اروین میخواست رسم رفاقت و بجا بیاره مطمعنم منظور خاصی نداشته اون لحظه من اروین عصبانی بودیم از یه چ ...

پس سر من خالی کردین 

عیب نداره از آروین دلخور نیستم ولی باهاش دوست هم نیستم قهرم با تو هم مشکلی ندارم