2777
2789

یبار یه شیرینی نارگیلی خوردم هنوز اسمشم نمی‌دونما اما بافتش مثل ژله بود و رو پودر نارگیل غلطونده بودنش خیلییی خوشمزه بود رفتم با نشاسته شیر شکر درستش کردم مثل اون نشد وا رفت اونی که من خوردم در عین نرم بودن مثل توپ بود و وا نرفته بود بسیاررررر خوشمزه بود

کسی درست کرده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش باسلوق هست. 

برو شیرینی فروشی یه کیلو بخر. 

من هر وقت چیزی هوس کنم می رم بهترینش را می خرم، بدون دردسر. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اسمش باسلوق هست. برو شیرینی فروشی یه کیلو بخر. من هر وقت چیزی هوس کنم می رم بهترینش را می خرم، بدون ...

سلام عزیزم ولی می‌دونم که باسلوق نبود طعم دسر گونه میداد 😭

سلام عزیزم ولی می‌دونم که باسلوق نبود طعم دسر گونه میداد 😭

خوب اون خیلی تازه و نرم بوده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

جدا 🤔حالا من چجوری مثل این گرد کنم

گفتم که من بلد نیستم درست کنم، ولی از تولیدی تازه می خرم