2777
2789
خب آرامش داشته باش چیزی نیس ک شاید رفیقش بهش گفته اگه چیز مشکوکی دیدی اون موقع خیانت حسابه تحت نظر د ...

وایی این رفیقاشو ازم مخفی نمیکنه مسدود نمیکنه این رفیق هاسو از من بیشتر دوس داره دلیلی نداره ازم قایمش کنه بعدم ما ترکیم دوستاش ترکی حرف میزن چندانم چت نمیکن چون همشن بی سواد الافن این فارس نمیدونم ازکجا اومده

وقتی تلگرام مخفیه اینو تو مسدود شده ها میبینم چه فکری کنم دقیقن اونم وقتی طرف نوشتع ارامش داشتع باش ...

اینا حدس شماس نه واقعیت

به خاطر یه حدس که معلوم نیس درسته یا نه اعصاب خودتو خورد نکن

بعد مگه به شوهرت اعتماد نداری؟

کاری کرده؟ چیز مشگوک دیدی؟

اصلا چرا رفتی توی بلاک لیست گوشیش؟

گوشیشو چک کردی؟ علتی داره چگش میکنی؟

سابقه خیانت داره؟

بهتره به جای وقت و انرژی صرف کردن برای مچ گیری از شوهرت روی خودت و رابطت با شوهرت کار کنی

رابطت با شوهرت خوب باشه

مهارت زندگی بلد باشی

شوهرت هیچ جا نمیره

خیانت نمیکنه

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی این رفیقاشو ازم مخفی نمیکنه مسدود نمیکنه این رفیق هاسو از من بیشتر دوس داره دلیلی نداره ازم قای ...

بهش پیام بده با گوشی خودت بنویس شما؟؟

بعد جواب داد میفهمی کیه دیگه

بازم من نمیدونم شوهرتو زیر نظر داشته باش

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اینا حدس شماس نه واقعیتبه خاطر یه حدس که معلوم نیس درسته یا نه اعصاب خودتو خورد نکنبعد مگه به شوهرت ...

شوهر من مدام سرش تو گوشیه منو با خانوادش میفرسته بیرون تنها توو خونه مدام‌بیرونه مدام پول‌ برداشت میبینم وقتی که تو خونه تنهاس این برای کی میکشه دیروز‌ رفته بود اورمیه با رفیقش زنگ زدم صدای خندع میومد لعنتی صداش نازک بود گفتم کیه گفت رفیقم گفتم صداش چقد نازکه گفت بیا به اینم فضولی کندیگه راستش اصلن بهم‌ محبت نمیکنه فقط‌ موقع های که دلش هوم میخواد نزدیکم میشه اونم سالی یه بار

بهش پیام بده با گوشی خودت بنویس شما؟؟بعد جواب داد میفهمی کیه دیگهبازم من نمیدونم شوهرتو زیر نظر داشت ...

قربومت بشم عزیزم حساب‌کاربری پاکه نمیتونم چیزی بنویسم نه شمارع نه چیزی هیچی

قربومت بشم عزیزم حساب‌کاربری پاکه نمیتونم چیزی بنویسم نه شمارع نه چیزی هیچی

آها

عزیزم خدا کمکت کنه انشالله که خیانت نیس

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

آهاعزیزم خدا کمکت کنه انشالله که خیانت نیس

ولی هست اول همچین ادمی نبود الان عوض شده خر‌که نسستم خودت میدونی زنا شاید بقیه بگن احمقن فلان ولی ما خودمونو میشناسیم حتی اگه هزاران سالم مخفی کنه بلاخره اشکار میشع

ولی هست اول همچین ادمی نبود الان عوض شده خر‌که نسستم خودت میدونی زنا شاید بقیه بگن احمقن فلان ولی ما ...

آره درسته 

زیاد نزار جایی بره تنها مثلا بدون تو

بگو تلگرامشو مخفی نکنه به گوشیش رمز نزاره 

گوشیش رو هی چک کن 

محدودش کن 

شوهر من مدام سرش تو گوشیه منو با خانوادش میفرسته بیرون تنها توو خونه مدام‌بیرونه مدام پول‌ برداشت می ...

نرو با خونوادش

با خودش برو و بیا

ولی بازم اینا حدسیاته

چن وقته ازدواج کردی؟

بچه هم داری؟

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید